Juvankoski1

Juvankoski1

Sinulle Juvankoskella leireilevä riparilainen!

Yhteiset kokoontumisemme

pe 20.01 klo 17 Draamamessu Uskelan kirkko HUOM! VAIHTUNUT AIKA!

la 28.01 klo 15-17 Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalo

su 29.01 klo 10-15 Messu ja jumalanpalveluopetus Perttelin kirkko ja seurakuntatalo

ke 15.02 klo 17-18.30 Veisukinkerit Perttelin seurakuntatalo HUOM!!!! AIKA VAIHTUNUT!!!

ti 28.02 tai 07.03 klo 17-19 Nuortenilta Perttelin seurakuntatalo

pe 24.03 klo 16 Gospelkonsertti Salon kirkko

su 16.04 klo 10 Pääsiäismessu Perttelin kirkko

05.-10.06 leiri Juvankoskella

su 11.06 klo 12 Konfirmaatiomessu Perttelin kirkko

MUISTA TARKISTAA KOKOONTUMISPAIKKA TILAISUUSKOHTAISESTI!

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Jos tulee jotain kysyttävää tekstaa tai lähetä whatsappia Lealle 0447745280 tai sähköpostia **@**.

Vanhemmille

12.2. On rippikoululaisten vanhemmile järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Myös kummit ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tämän linkin takaa.

ps.rippikoululaisesi saa tästä passiinsa yhden merkinnän

ke 09.05 klo 18 Vanhempainilta Juvankoskella Juvankoskentie 212

Riparitiimi

Suvi Laaksonen, Elise Joro, Kirsi Laakkonen, Lea Pistemaa ja isoset: Arttu, Konsta, Ronja, Sini ja Suvi.

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä sait rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla käynyt viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksissa ja viidessä seurakuntatilaisuudessa. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin, kun käyt niissä tulee sinun itsenäisesti käydä enää kahdessa jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.

Tilaisuuksia on hyvin eri tyyppisiä, mutta niissä kaikissa on olennaista, että osallistut kulloiseenkin tilaisuuteen, etkä siis ole vain sivustakatselijana.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Perttelin kirkossa kori on heti sisääntullessasi vasemmalla pöydällä. Ota itsellesi kirkkoon saapuessasi virsikirja sekä käsiohjelma.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa. Yhden merkinnän seurakuntatilaisuuksiin saat myös jos toimit partiossa, laulat seurakunnan kuorossa (tai tulet muuten vaan seuraamaan harjoituksia).

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Ps. Ulkoläksyt sekaisin-peli löytyy ilmaiseksi AppStoresta, GooglePlaysta ja Windowsphone storesta

pdf liite

Uskomme ydin