Naarila1

Sun kanssa siellä leireilee Liisi, Marika, Kirsi, Lauriina, Taina ja Joni, sekä isoset.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kirsiin 044 774 5384 tai **@**

Tervetuloa Naarila 1:lle!

Yhteisiä tapaamisia

26.11. Aloituspäivä Mahlakankareen seurakuntakodissa klo 10-16.

18.12. Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa klo 18.

21.1. Draamallinen nuorten messu Uskelan kirkossa klo 17.30

26.2. Jumisopetuspäivä Salon seurakuntatalo & Salon kirkko. Aloitamme seuriksella klo 13 ja päätämme klo 17 Salon kirkossa alkavaan messuun, johon vanhemmat ovat myös lämpimästi tervetulleita.

8.4. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla klo 10-12.

19.4 Veisukinkerit ja palvelutehtävä, kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kokoonnumme keskustan seurakuntatlolla (kirkkokatu 6) klo 17:00, tapahtuma kestää noin kaksi ja puoli tuntia, tarjolla on pientä välipalaa :)

24.5 Vanhempainilta seurakuntatalolla (kirkkokatu 6) klo 17.

6.6 Kaupunkipäivä seurakuntatalolla ennen leirin alkua

7-14.6. Leiri Naarilassa

18.6. Konfirmaatio Uskelan kirkossa klo 10. Rippikoululaiset paikalla jo 8.45.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Vanhemmille

12.2. On rippikoululaisten vanhemmile järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Myös kummit ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tämän linkin takaa.

ps.rippikoululaisesi saa tästä passiinsa yhden merkinnän.

Seurakunta tutuksi

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla käynyt viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksissa ja viidessä seurakuntatilaisuudessa (menovinkkejä word-tiedostona sivun alalaidassa). Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin, kun käyt niissä tulee sinun itsenäisesti käydä enää kolmessa jumalanpalveluksessa ja kahdessa seurakuntatilaisuudessa.

Tilaisuuksia on hyvin eri tyyppisiä, mutta niissä kaikissa on olennaista, että osallistut kulloiseenkin tilaisuuteen, etkä siis ole vain sivustakatselijana.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä käsiohjelma.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään Kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa. Yhden merkinnän seurakuntatilaisuuksiin saat myös jos toimit partiossa, laulat seurakunnan kuorossa (tai tulet muuten vaan seuraamaan harjoituksia).

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Ps. Ulkoläksyt sekaisin-peli löytyy ilmaiseksi AppStoresta, GooglePlaysta ja Windowsphone storesta

pdf liite

Uskomme ydin