Naarila2

Tervetuloa rippikouluun!

Vuoden 2017 rippikouluista olet pääsemäs juuri Naarila 2:lle. Yhteinen matka alkakoon!

Tärkeitä päivämääriä:

• Lähetys- ja diakoniaralli Seurakuntasalissa Kirkkokadulla
  • 21.4. Jumisopetus 16.00 ja sen jälkeen meidän toteuttamamme Jumis Salon kirkossa
  • Vanhempainilta ke 17.5.2017 klo 18 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6.
  • Rippikoululeirimme kaupunkipäivä 14.6. kaupungissa ja leiri 15.-21.6. Naarilan leirikeskuksessa.
  • Konfirmaatiomessu kaikille su 2.7.2017 klo 10 Uskelan kirkossa.

Aloituspäivässä käydtiin läpi rippikouluun liittyviä käytäntöjä ja kevätkauden ohjelmaa. Tuolloin jaettiin myös rippikoulupassit joita kannattaa nyt ahkerasti täytellä eri tilaisuuksissa.

Muuta tietoa:

Rippileiri maksaa 10 €/leirivuorokausi. Rippileirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä. Maksusta vapautumista haetaan oman seurakunta-alueen diakoniatyöntekijältä viimeistään 10.3.2017. Diakonityöntekijöiden tiedot löytyvät täältä.

Jatkossa tiedotteet ja informaatio rippikouluasioihin liittyen kulkee sähköpostitse niihin sähköpostiosoitteisiin, jotka meille on ilmoitettu tai ihan oikeassa postissa. Pitäkää huoli, että sekä sinä rippikoululainen että te vanhemmat saatte tietoonne ja luettavaksenne seurakunnasta tulleet viestit. Lisäksi tiedot löytyvät näiltä nettisivuilta.

Nähdään!

Ota yhteyttä jos on jotain ongelmaa - tai vaikka ihan muuten vaan.

• Maritta Järveläinen, nuorisotyönohjaaja p. 044 774 5276
  • Tarja Laurila, pastori p.044 774 5293
  • Jussi Houttu, pastori p. 044 774 5218
  • Pirjo Lahti, kanttori p. 044 774 5258
  • Sanna Saramo, diakoni p. 044 774 5296

Sähköpostiosoitteet kaikilla: etunimi.sukunimi@evl.fi

KEVÄTKAUTTA 2017, KAIKILLE YHTEISIÄ JUTTUJA:

Yhteisvastuutapahtumat: Kiskossa su 12.2. klo 10-13, Kuusjoella su 5.3. klo 11-14, Muurlan koululla la 13.5. klo 11-14. Salon seurakuntatalolla, Kirkkokatu 6, to 27.4. klo 15.30-18 Veisukinkerit ja palvelutehtävä. Voit valita jonkun näistä.

Gospelkonsertti pe 24.3. klo 16 ja 18 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Valitse jompikumpi kellonaika!

Lue seurakunnan tapahtumista Salonjokilaakso -lehdestä tai perjantain Salkkarista. Ja hae merkinnät hyvissä ajoin ennen leiriä!

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä sait rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen kesäkuun leirijaksoa tulisi sinun olla tutustunut toimintaan itsenäisesti käymällä viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja seurakuntatilaisuudessa. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Sivun alalaidassa on menovinkit- tiedosto, josta löytyy lista yhteisistä kokoontumisista sekä tilaisuuksista, joihin saattaisi olla mukava osallistua. Tilaisuuksia on hyvin eri tyyppisiä, mutta niissä kaikissa osallistu rohkeasti mukaan itse toimintaan, äläkä jää vain sivustakatselijaksi.

Jumalanpalveluksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua suntiolle. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä käsiohjelma. Osallistuessasi kirkossa pidettävään Kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä.

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Seurakunnan toiminnasta ja tilaisuuksista tiedotetaan:

pdf liite

Menovinkit passia varten