Naarila5

Naarila 5

Seuraavaksi tavataan koko porukalla vasta tiistaina 11.7. Uskelan kirkossa

Sitä ennen on kuitenkin kaikenlaista tarjolla. Tässä muutama vinkki tulevista seurakuntatilaisuuksista:

21.5. klo 18 GospelSalon keikka Salon kirkko

25.5. klo 14 Lutherin häät-näytelmä Salon torilla, sateen sattuessa Urheilutalolla

26.5. klo 15 avioliiton siunaus Uskelan kirkko

Kesäkuun ja heinäkuun konsertit löydät tästä linkistä.

Sönde laittaa teille jotka ette olleet sunnuntaina paikalla piakkoin postia. Leppoisen lumista toukokuun jatkoa!

Yhteiset tapaamiset

pe 24.3. gospelkonsertti Salon kirkossa klo 16 ja 18, valitse kumpaan haluat mennä. Merkintä riparipassin seurakuntatilaisuuksiin.

su 9.4. klo 12.30 - 14.30 diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalossa.

to 20.4. klo 15.30 - 18 veisukinkerit ja palvelutehtävä Salon seuriksella. Merkintä riparipassin seurakuntatilaiusuksiin.

su 7.5. jumisopetuspäivä Salon seurakuntatalossa klo 14 alkaen. Messu Salon kirkossa klo 17 (riparipassiin jumalanpalvelusmerkintä). Tämän jälkeen kokoonnumme vielä hetkeksi yhdessä vanhempiesi kanssa infohetkeen varsinaisesta leirijaksosta.

Ti 11.7. klo 9 - 15 kaupunkipäivä Salon seurakuntatalossa ja Uskelan kirkossa

12. - 19.7. leirijakso Naarilassa

su 23.7. konfirmaatiomessu Uskelan kirkossa

Vetäjätiimi

Anna Knuutila, pappi, **@** puh 044 7745 378 (lomalla 18.6.-10-7.)

Kaisa Suutela-Kuisma, kanttori **@** puh 044 7745291

Timo Sjöblom, nuorisotyönohjaaja, **@** puh 044 7745294

Isoset Eeva-Maria, Laura, Elli, Henna, Veronica, Ronja, Jani ja Teemu

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen hiihtoloman leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja viidessä seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja yhden seurakuntatilaisuuden. Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä käsiohjelma.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Rippikoulun maksut

Rippikoulumaksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta. Vapautusta myönnetään enintään 80 euroa.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Söndelle, 044 774 5294, **@**