Purjehdusripari

Purjehdusripari 2017

Netti-infoa, olkaapa hyvät!

Tulevat yhteiset tapaamiset

pe 24.3. klo 16 ja klo 18 Gospelkonsertti Salon kirkossa (valitse jompi kumpi aika)

to 20.4. klo 15.30-18 Veisukinkerit Salon seurakuntatalossa

la-su 22.-23.4. Purjehdusripariviikonloppu

su 7.5. klo 15-17 Diakonia- ja lähetysralli Halikon seurakuntatalossa

Konfirmaatio lauantaina 17.6. kello 13 Halikon kirkossa (Kirkkorinne, 24800 Halikko).

Konfirmaatiopäivänä kokoonnumme kello 11.30 Halikon seurakuntatalon alasaliin sovittamaan alboja, minkä jälkeen siirrymme kirkkoon rippikuvaan ja konfirmaatioharjoitukseen.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan. Katso kuitenkin ensin, onko "Menovinkit"-esitteessä mainittu mahdollisia korvaavia tilaisuuksia.

Vetäjätiimi

Miika Rosendahl, Niina Jyllilä, Kaisa Suutela-Kuisma.

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä sait rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen kesäkuun leirijaksoa tulisi sinun olla tutustunut toimintaan itsenäisesti käymällä viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja seurakuntatilaisuudessa. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin, joista osasta saat merkinnän passiisi.

Sivun alalaidassa on menovinkit- tiedosto, josta löytyy lista yhteisistä kokoontumisista sekä tilaisuuksista, joihin saattaisi olla mukava osallistua. Tilaisuuksia on hyvin eri tyyppisiä, mutta niissä kaikissa osallistu rohkeasti mukaan itse toimintaan.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä käsiohjelma.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Osallistuessasi kirkossa pidettävään Kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

12.2. On rippikoululaisten vanhemmile järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot aukeavat tämän linkin takaa.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Miikalle, **@**, 0447745390