Vaellusripari

Vaellusripari 2017

Vaellus17

Kohta tunturit ja porot vilistävät edessämme.

Leirin varustelista löytyy sivun alalaidan liitteistä.

Jos seurakuntatilaisuuksia puuttuu vielä plakkarista, tässä muutama:
25.5. klo 14 Lutherin häät-näytelmä Salon torilla, sateen sattuessa Urheilutalolla

26.5. klo 15 avioliiton siunaus Uskelan kirkko

4.6. klo 20 Kesäkonsertti Halikon kirkossa

Yhteiset tapaamiset

20.11. Aloituspäivä klo 12.30-17 Salon seurakuntatalolla

20.1. Draamallinen messu Uskelan kirkossa klo 17-18.30

24.3. Gospelkonsertti Salon kirkossa klo 16 ja 18. Valitse itsellesi paremmin sopiva kellonaika.

8.4. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla 12.30-14.30

19.4. Veisukinkerit ja palvelutehtävä Salon seurakuntatalolla klo 15.30-18

13.5. Kaupnkiseikkailupäivä klo 10 alkaen Uskelan kirkossa päättyen klo 17 Salon seurakuntatalolla. Vanhemmat olette tervetulleet vanhempainiltaan klo 15.30.

Leirijakso Pyhätunturilla 5. – 13.6.2016

Konfirmaatioharjoitus klo 15 Uskelan kirkossa

Konfirmaatio 17.6. klo 11 Uskelan kirkossa.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Vetäjätiimi

Anne Sippola, Anna Knuutila, Hanna-Leena Keinänen ja Vilho Routasalo.

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä sait rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen kesäkuun leirijaksoa tulisi sinun olla tutustunut toimintaan itsenäisesti käymällä viidessä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja seurakuntatilaisuudessa. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin, joista osasta saat merkinnän passiisi.

Sivun alalaidassa on menovinkit- tiedosto, josta löytyy lista yhteisistä kokoontumisista sekä tilaisuuksista, joihin saattaisi olla mukava osallistua. Tilaisuuksia on hyvin eri tyyppisiä, mutta niissä kaikissa osallistu rohkeasti mukaan itse toimintaan.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä käsiohjelma.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Osallistuessasi kirkossa pidettävään Kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

12.2. On rippikoululaisten vanhemmile järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot aukeavat tämän linkin takaa.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Vilhoon, vilho.routasalo(ät)evl.fi, 0447745290

Lumisin terveisin Vaelluksen vetäjätiimi,
Anna Knuutila, Anne Sippola, Hanna-Leena Keinänen ja Vilho Routasalo