Hei,

olen Laura Yliluoma ja aloitin 2.5. Salon seurakunnassa Halikon alueen kesädiakoniatyöntekijänä elokuun loppuun asti eli saan toimia Halikon alueella tai halikkolaisten parissa tehtävässä vanhustyössä Koskisen testamenttivarojen mahdollistamana koko kesän.

Tarkoituksenani on antaa aikaa – kohdata, kuunnella ja olla läsnä vanhusten kanssa heidän luonaan kotikäynneillä käyden.

Vierailen mielelläni myös vanhusten hoivakodeissa käyntiä toivovien vanhusten luona heidän hoivakotiasunnossaan tai esimerkiksi pihalla yhdessä kävellen, istuskellen tai vaikka pyörätuolilenkillä käyden. Ajatuksenani on siis lähinnä kohdata ja antaa aikaa yhdelle vanhukselle kerrallaan, mutta tietenkin voin sopivan tilanteen tullen istuskella useammankin vanhuksen kanssa samaan aikaan esimerkiksi hoivakodin pihalla tai yhteistilassa yhdessä jutellen, lukien tai laulellen.

Vanhus itse pystyessään tai omainen tai hoitaja hänen puolestaan voi ottaa yhteyttä numerooni 040 153 6341 ja sovitaan käynnistäni. Minulle voi mielellään lähettää myös sähköpostia osoitteeseen laura.yliluoma@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  ja kertoa, kenen luokse käyntiäni toivotaan ja sovitaan aika.

Pidän myös Halikon Pikkupappilassa kaikille avointa Kesäkahvilaa 7.6-26.7 välisenä aikana joka tiistai klo 9-11 mukavan yhdessäolon ajatuksella aamukahvikupposen äärellä. Myös Vaskion seurakuntakodissa kokoontuu Kesäaamukahvila klo 9-11 neljänä torstaina 16. ja 30.6 sekä 14. ja 28.7. Kesäkahviloissa saattaa piipahtaa välillä joku vierailijakin.

Ystävällisin terveisin,

Laura Yliluoma

Hei,

nimeni on Nico Wigren ja olen kesän ajan diakoniatyöntekijänä Salon seurakunnassa. Työpisteeni on diakoniatoimistossa osoitteessa Kirkkokatu 5. Teen työtä pääasiassa keskustan alueella, mutta liikun koko Salon seurakunnan alueella tarpeen mukaan. Työni painopiste on diakoniavastaanotolla ja kotikäynneillä, mutta minut voi nähdä myös monissa kesän leireillä ja kerhoissa.

Jos sinulla on mieltä painavia asioita tai haasteita elämässä, josta haluat keskustella, ota yhteyttä diakoniatyöhön. Asioista puhuminen jonkun toisen kanssa usein helpottaa. Täällä kohtaat työntekijän, joka kuuntelee ja auttaa mahdollisuuksien mukaan. Diakoniatyö on kirkon auttamistyötä sekä rinnalla kulkemista kaikenikäisille, ja se on asiakkaille maksutonta ja vaitiolovelvollisuuden alaista. Ota rohkeasti yhteyttä äläkä jää asioiden kanssa yksin.

Yhteydenotot diakoniatyöhön maanantaista torstaihin klo 10-12 puhelinnumerosta 044 7745 216. Voit jättää myös viestin vastaajaan tai lähettää tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen diakoniatoimisto.salo@evl.fi

Siunattua ja mukavaa kesää kaikille!

Nico Wigren

Laura diakoniatyöntekijän virkapaidassa