Testamenttirahastoja ikääntyneiden tukemiseksi

Salon seurakunnan diakoniatyö on saanut testamenttilahjoituksia, jotka on suunnattu vähävaraisille ja vaikeuksissa oleville ikääntyneille. Testamenttirahastoista myönnetään avustuksia yli 65-vuotiaille ikääntyneille Salon kaupungin alueella diakonisin perustein. Avustuksia voi hakea ruokaan, vaatteisiin, jalkahoitoon, kampaajalle, hierojalle tai siivouspalveluun sekä äkillisissä kriisitilanteissa myös muihin tarpeisiin. Avustuksiin on jatkuva haku.

Yhteydenotot ma-to klo 10-12 puh 044-774 5216. Voit jättää myös viestin vastaajaan tai lähettää tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen diakoniatoimisto.salo@evl.fi

Lisätietoja antaa diakoniajohtaja Sirkku Nivala puh 044-774 5297 tai sirkku.nivala@evl.fi

Testamenttivarojen turvin olemme saaneet seurakuntaamme hoivamuusikon yhdessä musiikkityön kanssa ja lisäkäsiä diakoniseen vanhustyöhön. Seurakunta tarjoaa myös kokoavaa toimintaa ikääntyneille testamenttirahastojen turvin.

Vanha nainen halaa vanhaa miestä