Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävät maksut

• Elää-todistus eli kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostettu yksittäistä seurakunnan jäsentä koskeva todistus 9 €.
  • Kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostettu muu kuin elää-todistus 9 €.
  • Manuaalisesti laadittu todistus 30 €. Todistus laaditaan manuaalisesti silloin, kun siihen on haettu tietoa muusta rekisteristä kuin kirkon jäsentietojärjestelmästä.
  • Kastekirjan ote, monikielinen virkatodistus ja englanninkielinen vihkitodistus 9 €.
  • Kirkonkirjojen tietoihin perustuva, aiemmin laaditun todistuksen kopio 9 €.
  • Sukututkimusta varten laadittavan todistuksen lähtöhinta on 45 €. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksuna jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta 20 €. Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 €, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Virkatodistusten/sukuselvitysten toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Yksityisasiakkaille:

Tilaa virkatodistus/sukuselvitysLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Organisaatioasiakkaille:

Tilaa virkatodistus