Puinen risti. Etiopialainen mies nousee rappusia. Taustalla vihreä metsäinen laakso.

Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." Joh. 20:21

Lähetys- ja avustustyö

Salon seurakunta on osa maailmanlaajaa Kristuksen kirkkoa. Kirkon tehtävä on mennä sinne, missä hyvästä sanomasta, oikeudenmukaisuudesta ja lähimmäisenrakkaudesta on puute. Jokainen kristitty on kasteessa kutsuttu välittämään Jumalan armoa ja rakkautta lähelle ja kauas.

Lähetystyö on kokonaisvaltaista. Siihen kuuluu evankeliumi, ilosanoma Kristuksesta, mutta myös kehitysyhteistyö, katastrofiapu ja vaikuttaminen rakenteisiin, jotka estävät ihmisoikeuksia toteutumasta. Seurakunnallamme on kahdeksan nimikkolähettiä, 12 nimikkokohdetta ja stipendiaatti. Lisäksi kerhoilla ja piireillä on kummikohteita.

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kirkon kansainvälisen diakonian tehtävää. Periaatteena on tehdä työtä siellä, missä avuntarve on suurin ja missä muut eivät auta. Tavoitteena on pysyvä muutos.

Seurakunnat toteuttavat lähetys- ja avustustyötä yhteistyössä lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun kanssa. Voit olla mukana tässä työssä yksin ja yhdessä muiden kanssa osallistumalla seurakunnan toimintaan, rukoilemalla ja keräämällä varoja.