Ajankohtaista

Jumppaajat makaavat selällään nurmella Särkisalon kirkkopuistossa. taustalla on Särkisalon punainen puukirkko.

Särkisalon puistojumppa

Tänä vuonna Särkisalossa jumpataan jo kolmatta vuotta hyvän asian puolesta. Jumppamaksu (5 €/kerta) tilitetään Suomen Lähetysseuran työhön Latinalaisessa Amerikassa. Jumpasta ja lahjoituskohteesta voi lukea lisää Lähetyssanomista.

Jumppaan voi osallistua satunnaisesti tai säännöllisesti. Vallitsevan tautitilanteen takia jumppaan on ilmottauduttava ennakkoon ohjaajalle (p. 044 202 7393) viimeistään jumppapäivänä klo 16:een mennessä.

Nuori suomalainen nainen seitsemän nepalilaisen naisen ympäröimänä.

Muuta maailmaa vapaaehtoisena – hae Felm Volunteeriksi!

Suomen Lähetysseura (Felm) on lähettänyt vapaaehtoisia työalueilleen jo vuosikymmeniä. Volunteerit toimivat Lähetysseuran yhteistyökirkkojen ja -järjestöjen apuna 2-12 kuukauden ajan. Osa paikoista on ammattiosaamista vaativia, toisissa painottuvat tukitehtävät alueella.

Felm Volunteer -tehtävät vaihtuvat vuosittain työalueiden tilanteiden mukaan. Seuraava haku avoinna oleviin tehtäviinLinkki avautuu uudessa välilehdessä on 1.6.-15.8. 2021. Tehtävät ovat vuodelle 2021.