Ajankohtaista

5 pientä kuvaa: satelliitti avaruudessa;  kirkon torni; tanssija, piispa Simo Peura ja aasialainen perhe

Valtakunnalliset Medialähetyspäivät Seinäjoella 28.−29.8.2021

Päivät järjestetään ensisijaisesti suorana nettilähetyksenä osoitteessa sansa.fi/tapahtumalive. Paikan päälle Lakeuden Ristiin voidaan ottaa ennakkoilmoittautumisten perusteella 50 henkilöä. Katso ohjelma ja osallistu kotisohvaltasi!

22 nuorta tyttöä ja poikaa punaisissa t-paidioissaan poseeraa ryhmänä kameralle.

Cumina tulee taas – Hae 17.8. mennessä!

Cumina on Suomen Lähetysseuran vuosittain koottava nuorten musiikkiryhmä, johon valitaan hakemusten perusteella noin 20 soittajaa ja laulajaa. Ryhmä tekee lokakuussa, syyslomien aikaan (vk 42), noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Cuminan konserttiohjelmisto koostuu pääasiassa suomalaisesta hengellisestä musiikista sekä perinteisistä afrikkalaisista lauluista. Kappaleet sovitetaan kokoonpanolle sopiviksi ja toteutetaan laulaen, soittaen ja tanssien.

Cumina-koulutuksen osallistumismaksuun (240 €) sisältyy ylläpito koko koulutuksen ja kiertueen ajalta. Matkat koulutusleirille, kiertueen alku- ja päätepisteeseen maksaa cuminalainen itse.

16.–19.9. Harjoitusleiri Päiväkummussa, Orivedellä
15.–23.10. Kiertue
15.–17.8. Nuorten syysleiri Päiväkummussa, josta kiertue alkaa

Hakuaika on 20.6.-17.8.

Täytä hakemus!

Cuminan vetäjät tavoitat sähköpostiosoitteella cumina@suomenlahetysseura.fi.

Muuta maailmaa vapaaehtoisena – hae Felm VolunteeriksiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Lähetysseura (Felm) on lähettänyt vapaaehtoisia työalueilleen jo vuosikymmeniä. Volunteerit toimivat Lähetysseuran yhteistyökirkkojen ja -järjestöjen apuna 2-12 kuukauden ajan. Osa paikoista on ammattiosaamista vaativia, toisissa painottuvat tukitehtävät alueella.

Felm Volunteer -tehtävät vaihtuvat vuosittain työalueiden tilanteiden mukaan. Seuraava haku avoinna oleviin tehtäviinLinkki avautuu uudessa välilehdessä on 1.6.-15.8. 2021. Tehtävät ovat vuodelle 2022.