Peter ja Päivi Griffin

Tansania

Lentäjä Peter Griffin ja lähihoitaja Päivi Griffin palvelevat lähetyslentäjien tehtävissä Tansaniassa. Mission Aviation Fellowship (MAF) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneilla kehittyvien maiden vaikeakulkuisilla alueilla ja vie perille apua siellä asuville ihmisille. MAF:n lentokoneiden avulla tuetaan vuosittain lähes 20 000 ihmisen perusterveydenhoitoa Tansanian vaikeakulkuisilla seuduilla. LIsäksi pienlentokoneilla kuljetetaan pappeja ja evankelistoja syrjäisiin kyliin.

Peter kertoo työnäystä, jossa hän lensi apua sitä eniten tarvitseville maailman syrjäisimmissä paikoissa. Tämän johdattamana hän aloitti lentokoulutuksen, tutustui lähetyslentotyöhön ja MAF:iin. Peter ja Päivi ovat tapaamisestaan lähtien aina puhuneet lähetystyöstä ja siitä, kuinka tärkeää on jakaa uskoaan ja Jeesuksen osoittamaa rakkautta. He molemmat kokevat, että lähetyslentotyö ja palvelu MAF:n tehtävissä, on oikea tapa seurata heidän saamaansa johdatusta. 

Perheeseen kuuluu myös Emma-tytär.

MAF Suomi
MAF Tanzania

Lähikuva Peter ja Päivi Griffinistä.

Peter ja Päivi ovat Kiikalan, Salo-Uskelan ja Suomusjärven nimikkolähettejä.

Peterin ja Päivin työtä voi tukea:

MAF Suomi
Mobile Pay: 12000, viesti: Griffinit, Salo
MAF Suomi: FI04 5724 1120 0933 25, viesti: Grffinit, Salo

Keräyslupa: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa RA/2018/776, voimassa 1.1.2019 - 31.12.2023:  Myönnetty 5.9.2018, Poliisihallitus.