Lapset ja perheet

Lapset ja perheet

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perhekirkot ja pyhäkoulut. Vanhemmille ja lapsille järjestetään myös yhteistä leireilyä.

Seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa mentoroinnin kautta. Seurakunnan työntekijä toimii päivähoidon henkilökunnan tukena katsomuskasvatuksen toteuttamisessa ja suunnittelussa.

Lisätietoja antaa johtava lapsityönohjaaja Johanna Rytkönen
puh. 044 774 5334, **@**.

Muskarit

Muskarit alkavat ma 14.8. ja ryhmät kokoontuvat Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Opettajana musiikkipedagogi Anna Schukov. Maksu 90 €/lapsi/lukukausi. Lue lisää.

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Salon seurakunnan pyhäkoulut Facebookissa

Käy tykkäämässä!

Taivaan isän repussa on koko maailma;
tarina ja tavara.
Sieltä saan ammentaa iloa ja valoa;
askeleisiin eloa.

Kirkkomuskari 2