Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perheiden tapahtumat, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Kuulumiset – puhelinpalvelua lapsiperheille

Mitä sinulle kuuluu?

Voit soitella ja keskustella yhdessä seurakunnan lastenohjaajan kanssa perheesi päivän kuulumisia. Asiasi on meille tärkeä!

Soittoasi odotetaan ma 6.4. lähtien arkisin ma–pe klo 13–15 numerossa 044 774 5344 (pääsiäisen aikana ma–ke ja ti–pe).

Touhutassuissa tapahtuu!

Salon seurakunnan lapset ja perheet kokoontuvat nyt verkossa!

Seuraa facebookissa ja instassa nimellä
”Salon seurakunnan Touhutassut”

Viikon varrella luvassa on vinkkejä, linkkejä, puuhattavaa, katseltavaa… Mitä kaikkea keksitäänkään! Aina perjantaisin ilmestyy video kirkkonukkejen Klaaran ja Pekan touhuista, mukana menossa on myös Annukka-pappi. Sunnuntaisin vietetään pyhishetkeä kirkkovuoden aiheen parissa.

Tuu mukaan: klikkaa, tykkää ja kommentoi! Tavataan somessa!

P.S. Muistathan, että seurakunnan työntekijät ovat sinua varten ja juttelevat mielellään kanssasi mieltä painavista jutuista tai ihan vaan arkisista asioista! Yhteyttä voit ottaa somen, sähköpostin tai puhelimen kautta, yhteystiedot

Kirkkopolkuja!

Perniön pappilan, Särkisalon seurakuntakodin ja Halikon pikkupappilan pihapiireissä on kaikenikäisille soveltuva Hyvä Paimen-rastirata. Radan voi käydä kiertämässä omaan tahtiin milloin vaan, muistakaa pitää riittävää etäisyyttä muihin kävijöihin.

Kiikalassa ja Suomusjärvellä on kirkon/hautausmaan ympäristössä viiden rastin polku, joka soveltuu hyvin kaikenikäisille.

Perttelissä kotikirkon ympäristöön on sijoitettu erilaisia rasteja elämästä, uskosta, toivosta ja kirkosta.

TIEDOTE HUOLTAJILLE
seurakunnan varhaiskasvatus

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi PERUMME perhe- ja päiväkerhot sekä pyhäkoulut 16.3. alkaen toistaiseksi.

Huoltajia pyydetään myös tarkastamaan yhteystiedot. Yhteystietojen tarkistaminen on tärkeää, jotta mahdollinen ajankohtainen tieto koronavirukseen liittyvistä toimenpiteistä saavuttaisi huoltajat tarvittaessa. Mahdolliset yhteystietomuutokset ilmoitetaan kerhopisteen lastenohjaajalle.

Lapset voivat hämmentyä näissä kokonaisuuksissa,
mm. MLL:n sivustolta löytyy ohjeita aikuisille lasten ja nuorten tukemiseen

Seurakunta tiedottaa jatkossa tilanteista nettisivulla sekä Touhutassut Facebook-sivustolla.

Salossa 13.3.2020

Johanna Rytkönen
Johtava lapsityönohjaaja

Päiväkerhoilmoittautuminen

Ilmoittatumisaika syksyn päiväkerhoryhmiin on 17.2. - 5.4.2020. Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6vuotiaille (2014-2017 syntyneet) lapsille. Keskustan seurakuntatalossa on ryhmä myös 2 vuotta täyttäneille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat 3 tuntia (2v 2 tuntia) 1-3 kertaa viikossa alueesta ja perheen toiveesta riippuen.

Kiikalassa ja Kirkkokadun seurakuntatalolla päiväkerhokertaan on mahdollista liittää myös maksullinen muskarituokio.

Tervetuloa mukaan iloiseen päiväkerhotoimintaan!

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Kesäpäiväkerho

Kesäpäiväkerho 3-7-vuotiaille lapsille 1.-17.6.2020
Ollikan seurakuntakodissa
, Hämeenojankatu 36

Kesäpäiväkerhossa ulkoillaan mahdollisimman paljon, mutta myös sisätilat ovat käytössä. Kerhoa on mahdollista käydä 1-3 kertaa viikossa, aamupäiväryhmä kokoontuu klo 9-12 ja iltapäiväryhmä klo 13-16. Mukaan omat eväät ja vesipullo!

Ilmoittautumislomake kesäpäiväkerhoon aukeaa 6.4. klo 8.

Koululaisille kesäkerho

Ensi- ja toisluokkalaisille 1.–17.6.2020
Mahlakankareen seurakuntakodissa
, Koivulankuja 2

Kesäkerho on avoinna klo 8–16, mutta siellä voi olla myös vähemmän aikaa. Retket ja muu ohjattu toiminta ajoittuvat 10:n ja 14:n välille. Päivän aikana kerholaiset saavat lounaan ja välipalan. Ruokamaksua peritään 5 €/päivä, muuten kerho on ilmainen.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Ilmoittatumislomake aukeaa 1.4. klo 8.

Perhepatikka lapsiperheille

Järj. Liedon ja Salon seurakunnan varhaiskasvatus/nuorisotyö

Tiedustelut: Maritta Järveläinen p. 044 774 5276

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Kuulumiset – puhelinpalvelua lapsiperheille

6.4. lähtien ma–pe klo 13–15 numerossa 044 774 5344 (pääsiäisen aikana ma–ke ja ti–pe).

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Perniön pappilan rastiradan ilon ja kiitollisuuden alttari.

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!