Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Perheleiri

Perheleiri järjestetään Naarilan leirikeskuksessa 24.-25.8.2018. Leiri alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy lauantaina päivällisen jälkeen n. klo 17.30. Ohjelmassa leirillä on uimista, saunomista sekä mukavaa puuhastelua ulkona ja sisällä.

Leirin hinta aikuiselta on 20 € ja lapsilta 10 €. Hinta sisältää majoituksen, ruuat ja ohjelman.

Ilmoittautumiset 1.-15.8. Salon seurakunnan nettisivuilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut 15.7. asti sekä 6.8. alkaen:
Katja Nurmio puh. 044 774 5253, **@**
Annukka Saarinen puh. 044 027 2219 **@**

Tervetuloa!

Siunausta koulutielle

Ensi syksyn uusia ekaluokkalaisia siunataan koulutielle su 12.8. Halikon, Kiskon, Muurlan, Perniön, Perttelin ja Salon kirkossa. Kuusjoella tilaisuus oli jo toukokuussa, Särkisalossa siunaukseen kokoonnutaan 16.8.

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Varsinainen ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin päiväkerhoryhmiin on päättynyt huhtikuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella suoraan kerhopisteistä.

Lisätietoja päiväkerhojen toiminnasta saa kerhopisteistä ja vastaavalta lastenohjaajalta Katja Nurmiolta 044 774 5253.

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Salon seurakunnan pyhäkoulut Facebookissa

Käy tykkäämässä!

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Perheleiri Naarilassa 24-25.8.2018

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!