Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perheiden tapahtumat, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Kesäkerho koululaisille

3.-14.6.2019 Salo-Uskelan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa, Kirkkokatu 6

Kesäkerho on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen luokan lopettaneille lapsille. Kerho on avoinna arkipäivisin klo 8–16, varsinainen toiminta-aika on klo 10–14, jona aikana tapahtuu esim. retkeily lähialueilla. Kerhossa tarjotaan lounas ja pieni välipala. Luvassa on kädentaitoja, ulkoilua, retkiä, liikuntaa sekä vapaata leikkiä ja puuhailua. Kerhoa vetävät Salon seurakunnan lastenohjaajat sekä teologian opiskelija.

Kerhoon ilmoittautumiset 1.–30.4. Koululaiset-sivuilla.
Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Lisätiedot: vastaava lastenohjaaja Katja Nurmio **@**, puh. 044 734 5253.

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Ilmoittautuminen ensi elokuussa alkavan toimintakauden (2019–2020) kerhoihin päättyy 3.4.

Sähköinen ilmoittautumislomake

Ollikan seurakuntakodissa aloittaa kokeiluna 2-vuotiaiden ryhmä kaudeksi 2019–2020. Siihen otetaan enintään 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Lapsen tulee täyttää kaksi vuotta elokuun 2019 loppuun mennessä. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan.

Keskikaupungilla Kirkkokadun seurakuntatalon päiväkerhossa ja Kiikalan päiväkerhossa on tarjolla myös muskaritunti, jonka ohjaa musiikkipedagogi Anna Schukov. Muskarin hinta on 90 €/lukukausi/15 muskariopetuskertaa (45 min). Muskariin ilmoittaudutaan päiväkerhoilmoittautumisen yhteydessä.

Päiväkerhopaikat löydät täältä.

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella läpi vuoden suoraan kerhopisteistä.

Lisätietoja päiväkerhojen toiminnasta saa kerhopisteistä ja vastaavalta lastenohjaajalta Katja Nurmiolta 044 774 5253.

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Kirkkonuket Pekka, Klaara ja Auli seikkailevat eri tilaisuuksissa ja kirkoissa. Joko olet tavannut kolmikon?

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!