Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perheiden tapahtumat, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Elokuvailta pariskunnille ja perheille

Ma 25.11. klo 18 elokuvateatteri Bio-Salossa, Helsingintie 11.

Aikuisille elokuva ”Tarhapäivä” ja kouluikäisille samaan aikaan ”Late Lammas: Farmageddon”. Liput 5 €/nenä, sis. poppareita ja juoman. Alle kouluikäisten lastenhoito järjestyy Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Tervetuloa perhepartioon!

Salon Leirisiskoissa on aloitettu uutuutena perhepartio, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Jokaisella lapsella täytyy olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Vanhempien ohella seurana voi olla vaikka kummitäti tai isoisä.

Perhepartiossa keskitytään luontoon ja retkeilyyn. Aina kun vain mahdollista, ollaan jossain ulkona.

Perhepartio kokoontuu noin joka kolmas viikko. Paikka ja viikonpäivä vaihtelevat. Toimintaan mukaan lähteneet voivat halutessaan liittyä perhepartion WhatsApp-ryhmään ja saada tiedot kokoontumisista sitä kautta.

Leirisiskojen perhepartiotoiminnasta saa lisäinfoa Maritta Järveläiseltä p. 040 092 3519.

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin on keväisin, mutta mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella läpi vuoden suoraan kerhopisteistä.

Päiväkerhopaikat löydät täältä.

Lisätietoja päiväkerhojen toiminnasta saa kerhopisteistä ja vastaavalta lastenohjaajalta Katja Nurmiolta 044 774 5253.

Elokuvailta

pariskunnille ja perheille Lue lisää

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Tervetuloa perhepartioon!

Tervetuloa viettämääm mukavaa iltaa Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Yhteisötalo Vinskiin!

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!