Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perheiden tapahtumat, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Perheleiri elokuussa

Koko perheen leiri Naarilassa (Naarilantie 369)
alkaa la 17.8. klo 10 ja päättyy su 18.8. noin klo 15.30.

Ohjelmassa mm. pihapelejä, luontopolku, kädentaitoja, musiikkia, saunomista, uintia ja makkaranpaistoa.

Leiri maksaa aikuisilta 20 € ja lapsilta 10 €.

Ilmoittautumislomake avautuu täällä verkkosivuilla 29.7. klo 8. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluun lähtevien siunaaminen 2019

• Perniön kirkossa su 4.8. klo 10
  • Perttelin kirkossa ke 7.8. klo 17
  • Salon kirkossa su 11.8. klo 17
  • Suomusjärven kirkossa su 11.8. klo 10
  • Särkisalon kirkossa to 15.8. klo 10.15

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Ilmoittautuminen ensi elokuussa alkavan toimintakauden (2019–2020) kerhoihin on päättynyt 3.4.
Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella läpi vuoden suoraan kerhopisteistä.

Päiväkerhopaikat löydät täältä.

Lisätietoja päiväkerhojen toiminnasta saa kerhopisteistä ja vastaavalta lastenohjaajalta Katja Nurmiolta 044 774 5253.

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Kirkkonuket Pekka ja Klaara seikkailevat päivähoidon kirkoissa ja monissa eri tapahtumissa. Joko olet tavannut kaksikon?

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!