Lapset ja perheet

Lasten ja perheiden toimintaa

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perhekirkot ja pyhäkoulut. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Varsinainen ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin päiväkerhoryhmiin on päättynyt 8.4. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella suoraan kerhopisteistä.

Kiikalan ja Salo-Uskelan seurakuntatalon päiväkerhoihin on tarjolla myös muskaritunti. Muskaria ohjaa musiikkipedagogi Anna Schukov ja sen hinta on 90 €/lukukausi/15 muskariopetuskertaa (45 min). Muskariin ilmoittaudutaan päiväkerhoilmoittautumisen yhteydessä.
Muskarikerhokertaan Kiikalan- tai seurakuntatalon päiväkerhoissa voi osallistua myös muuten muussa kerhopisteessä käyvä lapsi.

Lisätietoja päiväkerhojen toiminnasta saa kerhopisteistä ja vastaavalta lastenohjaajalta Katja Nurmiolta 044 774 5253.

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Salon seurakunnan pyhäkoulut Facebookissa

Käy tykkäämässä!

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!