Lapset ja perheet

Lapset ja perheet

Seurakunta on lähellä lapsia ja perheitä monenlaisen toiminnan kautta. Tähän toimintaan kuuluvat päivä- ja perhekerhot, perhekirkot ja pyhäkoulut. Vanhemmille ja lapsille järjestetään myös yhteistä leireilyä.

Seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa mentoroinnin kautta. Seurakunnan työntekijä toimii päivähoidon henkilökunnan tukena katsomuskasvatuksen toteuttamisessa ja suunnittelussa.

Lisätietoja antaa johtava lapsityönohjaaja Johanna Rytkönen
puh. 044 774 5334, **@**.

Perheleiri

Salon seurakunnan varhaiskasvatus- ja diakoniatyö järjestävät perheleirin 5-6.8. Naarilassa. Ilmoittautuminen leirille alkoi 1.6. ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri on täynnä! Varapaikkoja voi tiedustella **@** tai **@**

Taideleiri Särkisalossa

Särkisalossa järjestetään taideleiri 5–13-vuotiaille to-la 13.– 15.7. Leiri pidetään klo 10–15 seurakuntakodissa, Kirkkopolku 1.

Päätösjuhlaa vietetään su 16.7. klo 12–14.

Leirin hinta on 15 € (sisar 10 €) ja hinta sisältää materiaalit. Omat eväät mukaan!

Leirille tulee ilmoittautua 23.6. mennessä Anna-Kaisa Siltaselle p. 050 5459 992, **@** tai Erja Alanderille p. 050 5707 281, **@**. Heiltä saa myös lisätietoja.

Perheleiri Naarilassa

5.–6.8.2017 Naarilan leirikeskuksessa Naarjärven rannalla, Naarilantie 369 Lue lisää

Perhekerhot

Virkistystä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Lue lisää

Päiväkerhot

Kristillistä kasvatusta ja toimintaa 36-vuotiaille lapsille. Lue lisää

Pyhäkoulut

Kristinuskon perusasioita lapsille sopivassa muodossa. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut

Touhutassut tarjoaa lasten ja perheiden yhteistä puuhaa sekä tukea perheiden kristilliseen kasvatukseen vaihtuvin teemoin. Lue lisää

Nukketeatteri Saara

Nukketeatteri Saara on kymmenen vuoden ajan esiintynyt eri puolilla Saloa. Lue lisää

Lapsen kanssa ehtoolliselle

Ehtoolliselle ovat kaikki seurakuntalaiset, myös lapset, tervetulleita. Lue lisää

Salon seurakunnan Touhutassut facebookissa!

Klikkaa kuvaa ja käy tykkäämässä!

Salon seurakunnan pyhäkoulut Facebookissa

Käy tykkäämässä!

"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.
Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.
Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon,
se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon"

Klikkaa itsesi Lastenkirkkoon!