Lapset puhaltelevat saippuakuplia kiipeilytelineellä.

Lasten ja perheiden toimintaa

Salon seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille. Perheillä on mahdollisuus osallistua avoimiin perhekerhoihin, vauvakerhoon ja äitien Mariat-ryhmään, sekä erilaisiin perheiden tapahtumiin, retkiin ja leireihin. Lapset voivat osallistua mm. päiväkerhoon, pyhäkouluun, kirjepyhäkouluun ja muskariin. Lisää tietoa eri toiminnoista löytyy alla olevista linkeistä. 

Varhaiskasvatuksen omat Facebook ja Instagram sivut löydät nimellä Salon seurakunta lapset ja perheet. Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa ja päivityksiä tapahtumista ja toiminnasta, videoklippejä ja muuta mukavaa. Tervetuloa seuraamaan meitä.

Kesätoimintaa 2022

SuuriLeikki-pyhis

Tervetuloa mukaan puuhailemaan SuuriLeikki-pyhikseen Halikon pikkupappilaan. Seikkailemme Raamatunkertomusten maailmassa teemojen Miten paimen hoitaa lammastaan? Millaisen sadon kylväjä saa? ja Löytyykö kaivosta vettä? ympärllä. Leikimme, tutkimme ja taiteilemme monin eri tavoin. Pyhistä pidetään yhdeksän kertaa 6.6-21.6. maanantaisin klo 9-12 ja tiistaisin klo 13-16 ja klo 17-19. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita sopivat ajat. Maksuton toiminta on tarkoitettu vuosina 2014-2018 syntyneille lapsille. 
Lisätietoja Johannalta p. 044 774 5544, johanna.routasalo@evl.fi
Ilmoittatumaan pääset tästä.

Ota yhteyttä

Kasvatuksen esimies (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Kasvatuksen ohjaaja, päivä- ja perhekerhotyö
Salon seurakunta
Kasvatustyöntekijä, katsomuskasvatus
Salon seurakunta
Vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulu- ja vapaaehtoistyö
Salon seurakunta