Lapset puhaltelevat saippuakuplia kiipeilytelineellä.

Lasten ja perheiden toimintaa

Salon seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille. Perheillä on mahdollisuus osallistua avoimiin perhekerhoihin, vauvakerhoon ja äitien Mariat-ryhmään, sekä erilaisiin perheiden tapahtumiin, retkiin ja leireihin. Lapset voivat osallistua mm. päiväkerhoon, pyhäkouluun, kirjepyhäkouluun ja muskariin. Lisää tietoa eri toiminnoista löytyy alla olevista linkeistä.

Varhaiskasvatuksen omat Facebook ja Instagram sivut löydät nimellä Salon seurakunta lapset ja perheet. Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa ja päivityksiä tapahtumista ja toiminnasta, videoklippejä ja muuta mukavaa. Tervetuloa seuraamaan meitä.

PikkuHelppi

PikkuHelppi on maksutonta ensisijaisesti perheiden kotona tehtävää lastenhoitoa, joko sisällä perheen kodissa tai ulkona. Lastenhoidon lisäksi on mahdollisuus myös keskustella arjen asioista työntekijän kanssa. Yhdelle perheelle tarjotaan apua 1-4 kertaa kaudessa, yhden kerran pituus on maksimissa kolme tuntia. Syyskaudella lastenhoitoapua on mahdollista saada tiistai ja perjantai aamupäivisin klo 8-12 välillä ja maanantai, tiistai ja keskiviikko iltapäivisin klo 12-16 väilillä. Muita aikoja ja lisätietoja voi tiedustella Anne-Maaritilta p. 044 774 5341, anne-maarit.pesola@evl.fi. Pikkuhelppi työntekijät ovat Salon seurakunnan koulutettuja lastenohjaajia.

PikkuHelppi-ajan pääset varaamaan täältä

Kasvatuksen esimies (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Kasvatuksen ohjaaja, päivä- ja perhekerhotyö