Rippikoulu

Rippikoulu

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla voi oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä, Lapin yöttömästä yöstä, ratsastuksen riemusta tai auringonlaskusta Saaristomerellä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Vuoden 2019 teemarippikouluihin eli vaellus- ja laskettelurippileirille ilmoittaudutaan 9.5.2018 klo 17 aukeavalla lomakkeella. Muihin vuoden 2019 rippikouluihin ilmoittaudutaan elokuussa.

Tietoa teemarippikouluista löytyy täältä ja pe 23.3. ilmestyvistä Seurakuntasanomista, joka postitetaan rippikouluikäluokalle (2004 syntyneille).

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin. Ota yhteyttä rippikoulupappi Annaan.

Ota yhteyttä:

Anna Knuutila
Salon seurakunnan rippikoulupappi

Teemarippikoulut 2019

Laskettelurippikoulu hiihtolomalla ja vaellusrippikoulu kesäkuussa. Lue lisää

Ilmoittaudu teemarippikouluun 2019!

Lasketteluripari on täynnä, mutta vaellusriparille voi edelleen ilmoittautua. Lue lisää

Ripariryhmät 2018

Jos et muista rippikouluryhmääsi, ota yhteyttä Annaan 044 774 5378. Lue lisää

Riparit 2018

Lue lisää täältä. Lue lisää

Leirikuvia 2017
Leirikuvia 2016
Leirikuvia 2015
Leirikuvia 2014
Leirikuvia 2013

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!