Rippikoulu

Rippikoulu

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla voi oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä, Lapin yöttömästä yöstä, ratsastuksen riemusta tai auringonlaskusta Saaristomerellä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä rippikoulupappiin Anna Knuutilaan 044 774 5378, **@**

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin.

Ota yhteyttä pastori Martti Santakariin 044 774 5264, **@**

Ilmoittautumislomake 2019

Huom. Ripari-ilmoittautumisessa ei ole ilmoittautumisjärjestystä! Lue lisää

Riparit 2019

Lue lisää täältä. Lue lisää

Teemarippikoulut 2019

Laskettelurippikoulu hiihtolomalla ja vaellusrippikoulu kesäkuussa. Lue lisää

Leirikuvia 2018
Leirikuvia 2017
Leirikuvia 2016
Leirikuvia 2015

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!