Vuoden 2018 rippikouluihin ilmoittaudutaan täällä.

Teemarippikouluihin 2018 voit ilmoittautua täältä löytyvällä lomakkeella.

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla voi oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä, Lapin yöttömästä yöstä, ratsastuksen riemusta tai auringonlaskusta Saaristomerellä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Vuoden 2018 rippikouluihin ilmoittaudutaan täällä. Ensi vuoden rippikoululaisille on postitettu riparikortti, josta löytyy ilmoittautumisnumero.

Teemarippikouluihin 2018 ilmoittaudutaan täällä nettisivuilla.

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin. Ota yhteyttä rippikoulupappi Annaan.

Ota yhteyttä:

Anna Knuutila
Salon seurakunnan rippikoulupappi

Ilmoittautumislomake 2018

Katso Salon seurakunnan rippikoulut 2018. Lue lisää

Ilmoittaudu teemarippikouluun 2018!

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova! Lue lisää

Teemarippikoulut 2018

Teemarippikouluihin ilmoittautuminen alkoi toukokuussa. Ilmoittautua voit täältä löytyvällä lomakkeella. Lue lisää

Rippikoulut 2017

Lue lisää täältä. Lue lisää

Rippikouluryhmät 2017

... Lue lisää

Riparit 2018

Täältä löydät alustavat tiedot Salon seurakunnan vuoden 2018 ripareista. Rippikouluikäluokalle postitetaan elokuun alussa lisätietoa ilmoittautumisesta. Lue lisää

Leirikuvia 2017
Leirikuvia 2016
Leirikuvia 2015
Leirikuvia 2014
Leirikuvia 2013

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!