Siirry suoraan sisältöön.

Rippikoulu koronavirusepidemian aikana

Kesän rippileirit on saatu turvallisesti päätökseen.

Varmistaaksemme perheiden ja seurakunnan yhteisen juhlan, kaikki konfirmaatiot siirretään syyskuulle.

Konfirmaatiopäivät löydät täältä.

Lue lisää konfirmaatioiden järjestelyistä.

Rippikoulua koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulupappi Lasseen

Lasse Lindberg
044 774 5378,

Rippikoulut vuonna 2021

Vuonna 2006 syntyneille seurakunnan jäsenille on heinäkuussa tullut postissa kutsu rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2021 ripareille on päättynyt ja ryhmäjako on tehty.

Vuoden 2021 riparien ryhmäjako

Yleistietoa vuoden 2021 ripareista

Mikä rippikoulu?

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla saa oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä tai Lapin yöttömästä yöstä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaatio on jumalanpalvelus, jossa rippikoulun käynyt nuori tunnustaa kristillisen uskon yhdessä seurakunnan kanssa, ja seurakunta vahvistaa nuorta siunauksella ja rukouksilla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä rippikoulupappiin!
Lasse Lindberg 044 774 5378,

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin.

Ota yhteyttä pastori Martti Santakariin 044 774 5264, **@**

Kesän 2020 leiriaikataulut ja konfirmaatiot

Leirijakso Naarilassa 13.7. - 17.7. Konfirmaatio Uskelan kirkossa 5.9. kello 11 Lue lisää

Syyskuun konfirmaatioiden järjestelyt

Konfirmaatioita vietetään syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. Päivämäärät löydät täältä. Lue lisää

Rippikoulut 2021

Vuonna 2021 Salon seurakunnassa vietetään ripareita 16 eri ryhmässä. Kesällä ja talvella, leireillä ja päiväripareina. Tänä vuonna rippikouluun kutsutaan vuonna 2006 syntyneet nuoret. Lue lisää

Teemarippikoulut 2021

Tietoa vuoden 2020 teemaripareista Lue lisää

Riparien ryhmäjako 2021

Täältä löydät vuoden 2021 ripariryhmät. Lue lisää

Riparipäivä huoltajille ja kummeille

30.1.2021 Naarilan leirikeskuksessa kello 9-17. Naarilantie 369 Lue lisää

Ripariryhmien omat sivut 2021

Tältä sivulta löydät rippikouluryhmien omat sivut, jonne päivittyy rippikouluryhmien aikatauluja ja muita tietoja Lue lisää

Entä jos jokin yhteinen tapaaminen jää välistä?

Ei huolta, hoidetaan asia yhdessä! Lue lisää

Rippikoululaisia nurmikolla istumassa
Kaksi poikaa hyppää laiturilta veteen
iso kynttilä ja pieniä kynttilöitä alttarilla, nuoria
Piirretty liekki, teksti: ripari.fi

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.