Rippikoulut vuonna 2020

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on päättynyt!

Rippikoulujen ryhmäjako löytyy täältä.

Ripariryhmien omat sivut löytyvät täältä.

Kaikissa kysymyksissä sinua palvelee rippikoulupappi Lasse
044 774 5378,

Mikä rippikoulu?

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla saa oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä tai Lapin yöttömästä yöstä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaatio on jumalanpalvelus, jossa rippikoulun käynyt nuori tunnustaa kristillisen uskon yhdessä seurakunnan kanssa, ja seurakunta vahvistaa nuorta siunauksellla ja rukouksilla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä rippikoulupappiin!
Lasse Lindberg 044 774 5378,

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin.

Ota yhteyttä pastori Martti Santakariin 044 774 5264, **@**

Ripariryhmien omat sivut 2020

Tältä sivulta löydät rippikouluryhmien omat sivut, jonne päivittyy rippikouluryhmien aikatauluja ja muita tietoja Lue lisää

Riparipäivä huoltajille ja kummeille

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille) Lue lisää

Riparien ryhmäjako 2020

Täältä löydät vuoden 2020 ripariryhmät. Lue lisää

Rippikoulut vuonna 2020

Tietoa ensi vuoden rippikouluista Lue lisää

Teemarippikoulut 2020

Vuonna 2020 järjestetään kaksi teemarippikoulua. Laskettelurippikoulu Ruotsin Åressa ja Vaellusrippikoulu Pyhätunturin maastossa. Lue lisää

Entä jos jokin yhteinen tapaaminen jää välistä?

Ei huolta, hoidetaan asia yhdessä! Lue lisää

Leirikuvia 2018
Leirikuvia 2017
Leirikuvia 2016

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!