Rippikoulu

Rippikoulu

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla voi oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä, Lapin yöttömästä yöstä, ratsastuksen riemusta tai auringonlaskusta Saaristomerellä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Teemarippikouluihin 2018 ilmoittaudutaan 10.5. klo 17 alkaen täällä nettisivuilla. Seurakunnan omissa tiloissa järjestettäviin
rippikouluihin ilmoittaudutaan syksyllä myös täällä netissä. Kirkkoon kuuluvalle seuraavan vuoden rippikouluikäluokalle postitamme rippikoulumainoksen.

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin. Ota yhteyttä rippikoulupappi Annaan.

Ota yhteyttä:

Anna Knuutila
Salon seurakunnan rippikoulupappi
**@**

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!