Teemarippikouluihin 2018 voit ilmoittautua täältä löytyvällä lomakkeella.

Ensi vuoden muihin rippikouluihin ilmoittaudutaan nettisivuilla 9.8. aukeavalla lomakkeella.

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla voi oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä, Lapin yöttömästä yöstä, ratsastuksen riemusta tai auringonlaskusta Saaristomerellä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Teemarippikouluihin 2018 ilmoittaudutaan täällä nettisivuilla. Seurakunnan omissa tiloissa järjestettäviin
rippikouluihin ilmoittaudutaan syksyllä myös täällä netissä. Ilmoittautumislomake aukeaa 9.8. Kirkkoon kuuluvalle seuraavan vuoden rippikouluikäluokalle postitamme rippikoulumainoksen.

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin. Ota yhteyttä rippikoulupappi Annaan.

Ota yhteyttä:

Anna Knuutila
Salon seurakunnan rippikoulupappi

Ilmoittaudu teemarippikouluun 2018!

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova! Lue lisää

Teemarippikoulut 2018

Teemarippikouluihin ilmoittautuminen alkaa ke 10.5. klo 17. Lue lisää

Rippikoulut 2017

Lue lisää täältä. Lue lisää

Rippikouluryhmät 2017

... Lue lisää

Riparit 2018

Täältä löydät alustavat tiedot Salon seurakunnan vuoden 2018 ripareista. Rippikouluikäluokalle postitetaan elokuun alussa lisätietoa ilmoittautumisesta. Lue lisää

Leirikuvia 2016
Leirikuvia 2015
Leirikuvia 2014
Leirikuvia 2013
Leirikuvia 2012

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!