Rippikoulu koronavirusepidemian aikana

Kesän rippileirit ovat jo hyvässä vauhdissa. Kesän leireillä kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen.

Varmistaaksemme perheiden ja seurakunnan yhteisen juhlan, kaikki konfirmaatiot siirretään syyskuulle.

Kesän aikatauluihin voit tutustua täältä.

Lue lisää riparikesän järjestelyistä.

Ripariryhmien omat sivut löytyvät täältä.

Rippikoulua koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulupappi Lasseen

Lasse Lindberg
044 774 5378,

Rippikoulut vuonna 2021

Vuonna 2006 -syntyneille seurakunnan jäsenille saapuu postissa kutsu rippikouluun heinäkuun aikana. Mikäli et ole seurakunnan jäsen, tai kutsu ei ole tavoittanut sinua, ole yhteydessä Lasseen.

Tietoa vuoden 2021 rippikouluista ja ilmoittautumisesta löytyy täältä.

Mikä rippikoulu?

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä hankitaan elämän eväitä yhdessä pohtien ja keskustellen, laulaen ja soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Samalla saa oppia paljon siitä uskosta, johon kirkon jäsenet on kastettu. Teemariparilla saa lisäbonuksena elämyksiä lumisilta rinteiltä tai Lapin yöttömästä yöstä.

Mukaan pääsee, kun täyttää kyseisen vuoden loppuun mennessä 15 vuotta. Rippikouluun voi tulla sellainenkin, joka ei vielä ole kirkon jäsen.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoululaisten, kotien ja koko seurakunnan yhteinen ilojuhla. Konfirmaatio on jumalanpalvelus, jossa rippikoulun käynyt nuori tunnustaa kristillisen uskon yhdessä seurakunnan kanssa, ja seurakunta vahvistaa nuorta siunauksella ja rukouksilla. Konfirmaation jälkeen rippikoulun ohjaajat ja isoset vierailevat mahdollisuuksien mukaan niissä kodeissa, joihin heidät on kutsuttu.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä rippikoulupappiin!
Lasse Lindberg 044 774 5378,

Aikuisena rippikouluun?

Rippikoulun voi käydä aikuisenakin.

Ota yhteyttä pastori Martti Santakariin 044 774 5264, **@**

Ripariryhmien omat sivut 2020

Tältä sivulta löydät rippikouluryhmien omat sivut, jonne päivittyy rippikouluryhmien aikatauluja ja muita tietoja Lue lisää

Kesän 2020 leiriaikataulut ja konfirmaatiot

Leirijakso Naarilassa 13.7. - 17.7. Konfirmaatio Uskelan kirkossa 5.9. Lue lisää

Rippikoulukesän 2020 järjestelyt

Kesällä 2020 rippikoulut tullaan järjestämään ensisijaisesti lyhennettyinä leireinä heinäkuussa. Seurakunta järjestää myös päiväriparin kaikille, jotka eivät halua osallistua leirille. Lue lisää

Rippikoulut 2021

Vuonna 2021 Salon seurakunnassa vietetään ripareita 17 eri ryhmässä. Kesällä ja talvella, leireillä ja päiväripareina. Tänä vuonna rippikouluun kutsutaan vuonna 2006 syntyneet nuoret. Lue lisää

Teemarippikoulut 2021

Tietoa vuoden 2020 teemaripareista Lue lisää

Entä jos jokin yhteinen tapaaminen jää välistä?

Ei huolta, hoidetaan asia yhdessä! Lue lisää

Leirikuvia 2018
Leirikuvia 2017
Leirikuvia 2016

Ripari.fi -sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä. Klikkaa yllä olevaa logoa ja käy tutustumassa sivuihin!