Kesä-Angela 3

Tällaista polkua pitkin kuljemme kohti ensi kesän konfirmaatiota!

Seuraavaksi

Osallistumme ryhmän kanssa nuorten draamalliseen messuun Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) perjantaina 3.2. klo 18. Kirkossa on meidän ryhmälle nimetyt paikat. Tule hyvissä ajoin paikalle ja etsi paikan päältä meidän ryhmästä nuorisotyönohjaaja Sanna. Messu päättyy noin 19:20

Riparipolkumme

6.11.2022 Aloituspäivä

24.12. - 6.1. Itsenäinen osallistuminen yhteen joulun ajan jumalanpalveluksista (Suositus: Jouluyön messu Uskelan kirkossa 24.12. klo 22:00)

20.1. Nuorten messu Kokoonnumme kello 17 ja messu alkaa kello 18.

3.2. Nuorten draamallinen messu Uskelan kirkossa kello 18

10.3. Gospelkeikka Uskelan kirkossa klo 17

5.4. Palvelutehtäväpäivä Halikon seurakuntatalolla

6.4.-10.4. Itsenäinen osallistuminen pääsiäisen ajan jumalanpalvelukseen (Suositus: Pääsiäisyön messu Uskelan kirkossa 8.4. klo 23:00)

6.5. Diakoniaralli Halikon seurkauntatalolla klo 14:30. Huoltajien tapaaminen klo 16:15

27.5. Lähetysjuhlan Salon keskustassa.

24.7. Rippileirin kaupunkipäivä Halikon seurakuntatalolla klo 12.

Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 27.7.–2.8.2023

Konfirmaatio Halikon kirkossa su 6.8.2023

Yhteystietoja

Lasse Lindberg, pappi.

lasse.lindberg@evl.fi

Sanna Kotiranta, nuorisotyönohjaaja.

sanna.kotiranta@evl.fi

Sanna Laakkonen, diakoni.

sanna.laakkonen@evl.fi

Melontaa

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.