Lasketteluripari

Aloituspäivä su 23.10.2022

Itsenäinen palvelutehtävä ”auta mummoo” 

Auta sellaista ihmistä, joka tarvitsee apuasi, on se sitten seurustelua, pullanleipomista, lumenluomista, haravoimista tms. Tehtävä raportoidaan selfiellä Marikalle, jolta tulee vielä kysymyksiä tehtävään liittyen. Tee tämä koska sinulle parhaiten sopii, mutta ennen helmikuuta! 

Pe 11.11. Klo 18 nuorten messu Salon kirkossa, ilmoittaudu Matille, että olet paikalla!  
Jos et ehdi tähän, niin mene nuorten messuun pe 16.12. tai pe 20.1.  

Su 18.12. klo 18 nuorten kauneimmat joululaulut Uskelassa, ilmoittaudu Kaisalle, että olet paikalla! Jos et ehdi tähän, niin mene joihinkin kauneimpiin joululauluihin ja ota selfie paikalla olevan kanttorin kanssa ja lähetä kuva Kaisalle. 

Omatoiminen joulujumis, ota selfie kanttorin seurassa ja lähetä Marikalle! Pyydä huoltajasikin mukaan kirkkoon.  

Tee itsestäsi esittelyvideo Marikalle heti joulun jälkeen, lisäohjeita tulee vielä.  

 La 21.1. diakoniaralli Salon seuriksella klo 14 - 15.30  

Su 29.1. klo 14 jumispäivä, aloitetaan Salon seurakuntatalossa, Torikatu 6 ja jatketaan messulla Salon kirkossa klo 17. Päättyy noin klo 18. 

Pe 3.2. klo 18 draamallinen messu Uskelassa, jos et ehdi tähän, niin tule jo torstaina 2.2. Uskelaan klo 18, siellä on samainen messu muille ripariryhmille. Tänne voi tulla huoltajatkin mukaan.   

La-su 11. - 12.2. viikonloppuleiri Naarilassa. Lähtö bussilla klo 10.30 Salon kirkolta, vanhemmat tervetuloa mukaan sunnuntaina klo 18. Omat kyydit takaisin. 

Ke 15.2. klo 17 – 19 tapaaminen Uskelan kirkossa 

La 18.2. lähtö leirille Ylläkselle klo 6, paluu la 25.2. noin klo 23 

Ke 1.3. konfisharkat Uskelassa klo 17  

Su 5.3. konfirmaatiojumalanpalvelus Uskelassa klo 11  

 

Yhteystiedot

Kaisa Suutela-Kuisma 

kaisa.suutela-kuisma@evl.fi

044 774 5291

Suvi Laaksonen

suvi.laaksonen@evl.fi

040 586 3820

Matti Rantatalo

matti.rantatalo@evl.fi

040 515 9913

Marika Lähteenmäki

- kausityöntekijä

ihmisiä laskettelemassa

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Laskettelurippileiri maksaa 600 euroa. Tämä laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku 150€ lähetetään viikolla 43 ja loput lähetetään viikolla 50. Lasku lähetetään sähköpostitse. Maksusta on mahdollista pyytää taloudellisin perustein hyvistystä seurakunnan diakoniatyöltä enintään 70 €. Tässä tapauksessa ota yhteys ryhmän diakoniatyöntekijään.