Siirry suoraan sisältöön.
Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen.

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan hygieniaohjeita ja turvavälejä.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan seurakunnan tilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Kirkonmenot

Perjantai 27.11.

• Nuorten viikkomessu klo 18 Salon kirkossa, mukana mm. Lasse, Ville ja Kaisa.

Ensimmäinen adventtisunnuntai 29.11.

• Messu klo 10 Uskelan kirkossa; Ari Oinas, Timo Viitanen, Kaisa Suutela-Kuisma; William Thorburn, trumpetti. * Radioidaan Järviradion taajuudella 102,9 MHz.
  • Tuomasmessu klo 17 Salon kirkossa; Liisi Kärkkäinen, Lasse Lindberg. Musiikki Lassi Kari, kontrabasso, Matti Mikkola, kitara, Matti Rantatalo, piano, Vilma Huldén, huilu, Kaisa Suutela-Kuisma, viulu, ja Sini Launiainen, laulu.

Jeesus-ilta

Ke 2.12. klo 18 Salon kirkossa. Ylistystä, rukousta ja Pirkko Koivusen raamattuopetus aiheesta Jumalan tahto elämässämme. Mukana myös Pekka Airaksinen ja Erkki Kiiski.

Adventtipolku

Mitä tarkoittaa adventti? Miten sitä vietetään? Ja mitä silloin odotetaan? Se selviää kulkemalla neljän kynttilän valaisemaa Adventtipolkua Salon kirkossa.

Kierrokset to 3.12. ja ti 15.12.
klo 16.15, 17.00, 17.45 ja 18.30.
Lähtö kirkon pääovelta.

Ryhmätoimintaa

Jumpparyhmät siirtyivät marraskuun alusta lähtien Hermannin juhlasalista muihin tiloihin. Ollikan ryhmä jatkaa entisellään.
Katso jumpparyhmien tiedot

Aikuisten kuorotoiminta on keskeytetty toistaiseksi AVI:n suositusten mukaisesti.

Katso tiedot muusta ryhmätoiminnasta

Lähetyskahvio Kaffemuki

Maanantaina 30.11.

• Kahvit klo 13–14 seurakuntatalossa.
  • Ohjelma klo 14 Salon kirkossa: Onni koostuu murusista – Mirja Honkanen lukee Kirsti Inkisen runoja. Inkisen runokirjaa myynnissä 20 €/kpl.

Maanantaina 7.12.

• Aluksi Adventtipolku klo 13, kokoontuminen Salon kirkon pääovella.
  • Joulupuuro seurakuntatalossa polun jälkeen klo 15:een saakka.
  • Syyskauden päätös.

Kaiken kansan olohuone Salotto

Avoinna ti–pe klo 10–14 diakoniatalossa, Kirkkokatu 5. Tarjolla on juttuseuraa, ja kahvit saa pikkurahalla.

• Porinapiiri ma 30.11. ja 14.12. klo 10.
  • Juttukammari keskiviikkoisin klo 15–17.
    Vertaistukea mielenterveyskuntoutujille.

Lisää toimintaa

Kiitos!

Varjomarkkinat tuottivat 1376,60 € nimikkolähettien ja nimikkokohteissa tehtävän työn tukemiseen. Kiitos asiakkaille ja talkoolaisille!

Nuori nainen korkealla puussa saha mukanaan

Uskelan kirkkohautausmaalla karsitaan huonokuntoisia puita. Mitään ei voi kaataa noin vain, etteivät hautakivet vahingoitu. Siksi työhön tarvitaan arboristeja, jotka kiipeävät korkeuksiin hommaa hoitamaan. Pari kuvaa lisää Uutiset-sivulla.

Taulu jossa kolme joutsenta istumassa sohvalla ja teksti Salotto

Olohuone Salotto

Avoinna ti–pe klo 10–14 diakoniatalossa, Kirkkokatu 5.

Saloton sisäänkäynti diakoniatalon sisäpihalla

Saloton sisäänkäynti on pihan puolella.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.