Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Tervetuloa kirkkoon

Itsenäisyyspäivänä 6.12.

• Jumalanpalvelus klo 10 Uskelan kirkossa; Ville Väänänen, Kaisa Suutela-Kuisma, Hoiturit-kuoro johtajanaan Riitta Helenius.

Toisena adventtisunnuntaina 8.12.

• Messu klo 10 Uskelan kirkossa; Liisi Kärkkäinen, Lauriina Hurtig. – Messu radioidaan taajuudella 88,2.
  • Kauneimmat joululaulut klo 14, klo 16 ja klo 18 Salon kirkossa.

Muita tilaisuuksia

Yksinäisten joulujuhla

Jouluaattona 24.12. Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2.

Juhla alkaa joulurauhan julistuksen seuraamisella klo 12. Sitä ennen on tarjolla glögiä klo 11.30 lähtien. Iltapäivän ohjelmaan kuuluu joululounas, yhteislauluja, jouluevankeliumi ja hartaus. Mukana ovat pastori Suvi Laaksonen, emäntä Emma Maaskola ja lukuisat vapaaehtoiset seurakuntalaiset.

Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat viimeistään 17.12. kirkkoherranvirastoon puh. (02) 774 5206 tai sähköpostiin **@**.

Viikkotoimintaa

Raamattupiirit, jumpparyhmät ja muut säännölliset piirit ja kokoontumiset täällä.

Lähetyskahvio Kaffemuki

Joulukahvit ma 9.12. klo 13–15.30 seurakuntatalossa(!). Luvassa myös jouluteemaiset arpajaiset Thaimaan kirkon diakoniatyön hyväksi.

Sairaanhoitaja Helena Leino kertoo kertoo kuvin ja sanoin Bangkokin Armon kodista, jossa hän on ollut vapaaehtoistyössä.

Salotto

Kaiken kansan olohuone avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5.

• Joulun valoa runoin ja sanoin to 5.12. klo 11.30–12, Trio Kirmaijaa ja Heli Santavirta.
  • Yhteislauluja pe 13.12. klo 10, Jari Parviainen.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Su 8.12. Salon kirkossa:

* klo 14 mukana Marko Korpela, laulu

* klo 16 GospelSalo

* klo 18 lapsikuoro Allegro

* kanttoreina Lauriina Hurtig ja Kaisa Suutela-Kuisma

Kaikki Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet täällä.