Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Tervetuloa kirkkoon

Perjantaina 17.1.

• Nuorten messu klo 18 Salon kirkossa, mukana lasketteluriparilaiset.

Sunnuntaina 19.1.

• Messu klo 10 Uskelan kirkossa; teologiharjoittelija Benjamin Kasari, Miika Rosendahl, Samuli Takkula. Messun jälkeen Mahlakankareella 70- ja 75-vuotiaiden syntymäpäiväjuhla, johon ilmoittautumiset viimeistään pe 10.1. puh. (02) 774 5206 tai sähköpostiin **@**.
  • Messu klo 17 Salon kirkossa; Benjamin Kasari, Miika Rosendahl, Pirjo Lahti.

Tilaisuuksia viikolla 4

Toimintatiistai

21.1. klo 13 seurakuntatalossa. Askartelua, kahvittelua, keskustelua mm. lempivirsistä.

Usko arjessa -ilta

Ke 22.1. klo 18.30 seurakuntatalossa. Kimmo Malisen aiheena "Profeetallisuus Vanhan testamentin valossa ja nykyaikana". Mukana myös pastori Pirkko Koivunen ja kanttori Kaisa Suutela-Kuisma.

Maksuton lounas pienituloisille

To 23.1. klo 12 Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2. Maksuton bussikyyti klo 11.40 Kirkkokadun seurakuntatalolta ja paluukyyti samaan paikkaan.

Kristittyjen ykseyden rukousviikon hartaus

To 23.1. klo 18 Helluntaiseurakunnassa, Mököistenkatu 18. Osallistujia luterilaisesta ja ortodoksikirkosta, helluntaiseurakunnasta ja vapaakirkosta. Rukousviikon teemana on vieraanvaraisuus.

Viikkotoimintaa

Raamattupiirit, jumpparyhmät ja muut säännölliset piirit ja kokoontumiset täällä.

Salotto

Kaiken kansan olohuone avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Lähetyskahvio Kaffemuki

maanantaisin klo 13-15.30
Salon kirkon sivusalissa,
Kirkkokatu 7.

Ohjelmaa klo 14:

20.1. vieraana teologiharjoittelija Benjamin Kasari.