Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Seurakunnan kesätoimintaa

Kesätoimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Kesän tapahtumakalenteri

Jumalanpalvelukset heinäkuussa

Uskelan kirkossa

• Messu su 12.7. klo 10; Timo Viitanen, Tarja Laurila, Lauriina Hurtig.
  • Su 19.7. ja 26.7. klo 10.

Salon kirkossa

• Messu su 12.7. klo 17; Timo Viitanen, Päivi Pulkkinen-Watson, Hanna-Leena Keinänen.
  • Su 19.7. klo 17.

Radiointi

Uskelan kirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin Järviradion taajuudella 102,9 MHz.

Lähetyspiha

Ma 6.7. klo 13–14.30 Salon kirkon pihamaalla, Kirkkokatu 7
(sateella kirkossa). Kahvia, kuulumisia ja hartaus klo 14. Vieraana Pirjo Harstinen. Mukana myös Henna Seppälä ja Tarja Laurila.

Kesäkonsertti Uskelan kirkossa

Su 12.7. klo 20.

Kesäkonsertit siirtyvät videotallenteista livekonserteiksi, tervetuloa mukaan! Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Laulutaiteilijat Saara Rauvala ja Jussi Vänttinen esittävät yhdessä pianisti Henni Isojunnon kanssa rakastettuja lied- ja oopperasävelmiä. Lisätietoja konserttisivulla.

Yhdessä torille

La 1.8. klo 11 kristittyjen yhteinen tilaisuus Salon torilla. Mukana Shalom-musiikkiryhmä, vierailevana puhujana Seppo Niemeläinen. Järjestäjinä Salon seurakunta, Vapaakirkko, Helluntaiseurakunta ja Raamattu puhuu -seurakunta.

Lähetyksen kesäkahvio

Ma 10.8. klo 13–15 seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Mukana Japanissa lähetystyössä toiminut Arto Hukari Kansanlähetyksestä.

Uskelan kirkko avoinna

2.8. saakka päivittäin klo 11–17.

Salon kirkon pihamaa tarjoaa puitteet niin maanantain lähetyspihalle kuin kesäkuun tiistai-iltojen gospellattareille.