Siirry suoraan sisältöön.
Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan terveinä, hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Kirkonmenot

Nuorten messu

Pe 25.9. klo 18 Salon kirkossa, mukana Lasse Lindberg, Ville Väänänen, Kaisa Suutela-Kuisma, Lea Pistemaa ja isosryhmä.

Saksankielinen jumalanpalvelus

Su 27.9. klo 10 seurakuntatalossa. Kirkkokahvit.

Vaellusrippikoulun konfirmaatio

Su 27.9. klo 10 Uskelan kirkossa. Lasse Lindberg, Hanna-Leena Keinänen, Maritta Järveläinen.

********

Radiointi

Uskelan kirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin klo 10 Järviradion taajuudella 102,9 MHz.

Suoratoisto (striimaus)

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 katsottavissa suorana lähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalla. * Syyskuussa lähetys tulee Uskelan kirkosta; myös lauantaipäivien konfirmaatiot striimataan.

Kristittyjen yhteinen rukousilta

Pe 25.9. klo 18 seurakuntatalossa, mukana mm. Pirkko Koivunen.

Sanan ja lähetyksen iltapäivä

La 26.9. klo 14 Paunalassa, Sillanpäänkatu 5.

Kimmo Malisen raamattutunnit klo 14 ja klo 15.30, aiheina vertaukset anteliaasta isännästä ja palvelijoista sekä isännästä ja kuuliaisesta palvelijasta. Raamattutuntien välissä kahvitauko ja terveiset Ulan Udesta; Joel Norrvik Lähetysyhdistys Kylväjästä. Päätöshetki klo 16.20. * Salon seurakunnasta mukana pastori Pirkko Koivunen ja kanttori Pirjo Lahti.

Talkootöihin varjomarkkinoille?

Tule talkoolaiseksi varjomarkkinoille seurakuntataloon 1.10. klo 11–15! Apukäsiä tarvitaan pöytää kattamaan, tiskikonetta käyttämään ja ruokailijoita rahastamaan. Ilmoittautuminen mahdollisimman pian Henna Seppälälle 044 774 5214, **@**.

Alfa-kurssi

Uusi kurssi alkaa 1.10. Mahlakankareen seurakuntakodissa.
Lisätietoa kurssista ja ilmoittautumisesta.

Jeesus-ilta

Ke 30.9. klo 18 Salon kirkossa. Ylistystä, rukousta ja raamattuopetusta, opetuksen aiheena Jeesuksen nimi. Mukana pastorit Pekka Airaksinen, Erkki Kiiski ja Pirkko Koivunen.

Varjomarkkinat

To 1.10.2020 klo 11–15 seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6.

• Hernekeittoateria 5 € (keitto, leipä, juoma)
  • Kahvi ja omenapiirakka 3 €
  • Soppaa myös kotiin ostettavaksi klo 14:n jälkeen, mikäli sitä riittää.
  • Tarjolla myös Saloton käsityöpiirin villasukkia ja muita käsitöitä, Puupäiden puutuotteita, Lähetysseuran joulukortteja ja adventtikalentereita sekä Onnenpyöräarpajaiset.
  • Tuotto lähetystyölle.

Lähetyskahvio Kaffemuki

Maanantaisin klo 13–15 seurakuntatalossa(!).

Ohjelmaa klo 14:

• 28.9. vieraana Kimmo Malinen aiheenaan Elämän kairoshetket – ihmisen ajat Jumalan käsissä.
  • 5.10. Irma Iho ja Timo Viitanen tuovat kuvaterveiset ystävyysseurakunta Rzhevistä.

Kaiken kansan olohuone Salotto

Avoinna ti–pe klo 10–14 diakoniatalossa, Kirkkokatu 5. Tarjolla on juttuseuraa, ja kahvit saa pikkurahalla.

• Juttukammari Salotossa keskiviikkoisin klo 15–17. Vertaistukea mielenterveyskuntoutujille. Syyskuun Juttukammarit pidetään ulkona, joten vaatetus sään mukaan!

Lisää toimintaa

Herneitä keittoa varten

Salon syysmarkkinat peruuntuivat, mutta hernesoppaa saa silti!

Hinta 7 €/litra, tuotto lähetystyölle.

Ennakkotilaukset viimeistään ma 28.9. Henna Seppälälle p. 044 774 5214 tai **@**.

Tilausten nouto ke 30.9. klo 15-17 tai sopimuksen mukaan seurakuntatalolta, Kirkkokatu 6.

Taulu jossa kolme joutsenta istumassa sohvalla ja teksti Salotto

Olohuone Salotto

Avoinna ti–pe klo 10–14 diakoniatalossa, Kirkkokatu 5.

Saloton sisäänkäynti diakoniatalon sisäpihalla

Saloton sisäänkäynti on pihan puolella.

Lokakuun varjomarkkinatapahtuman mainos

Salon syysmarkkinoita ei tänä vuonna ole, mutta hernesoppaa ja vähän muutakin on tarjolla seurakuntatalon varjomarkkinoilla.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.