Salo-Uskela

Seurakuntaelämää Salo-Uskelassa

Tervetuloa kirkkoon!

Uskelan kirkossa

• Kiirastorstain messu 18.4. klo 19; Tarja Laurila, Päivi Pulkkinen-Watson, Lauriina Hurtig.
  • Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus klo 10; Timo Viitanen, Kaisa Suutela-Kuisma; Marjatta Ilomäki, viulu.
  • Pääsiäisyön messu la 20.4. klo 22; Liisi Kärkkäinen, Marika Lähteenmäki, Kaisa Suutela-Kuisma, GospelSalo.
  • Pääsiäispäivän iloinen kaikenikäisten messu su 21.4. klo 10. Saarna Pekka Mäenpää, liturgina Annukka Saarinen, musiikissa lapsikuoro Allegro, Lauriina Hurtig, Matti Rantatalo ja Tuomas Liimatainen. Messun jälkeen pääsiäismunajahti kirkossa. – Messu radioidaan taajuudella 88,2.

Salon kirkossa

• Kiirastorstain hiljainen messu klo 21; Lasse Lindberg, Marika Lähteenmäki, Kaisa Suutela-Kuisma ja nuorisokuoro Diskantti sekä Iiris Lipasti, sello.
  • Englanninkielinen Kristuksen kuolinhetken palvelus pe 19.4. klo 15; Timo Viitanen, Lasse Lindberg, Lauriina Hurtig.
  • Englanninkielinen pääsiäisyön messu la 20.4. klo 23; Timo Viitanen, Lasse Lindberg, Matti Rantatalo.
  • Pääsiäismessu su 21.4. klo 17; Pekka Airaksinen, Matti Rantatalo.

Seurakuntatalon kappelissa

• Saksankielinen pääsiäismessu su 21.4. klo 12; Hans-Christian Beutel, Miika Rosendahl, Kaisa Suutela-Kuisma.

Muuta toimintaa

• Pääsiäisjuhla
    ma 22.4. klo 14 seurakuntatalossa.
    Olli Koskenniemi, lausunta Heikki Salomaa.
    Järj. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.
  • Toimintatiistai
    23.4. klo 13–15 seurakuntatalossa. Lähetyssihteeri Henna Seppälän kuvaterveisiä Israelista ja palestiinalaisalueilta. Lisäksi ohjelmassa tietoa Salonjoen ja kulttuuritalo Kivan historiasta sekä jumppahetki.
  • Siionin kannel -seurat (Ely)
    ti 23.4. klo 18, kahvi klo 17.30. TM Tero Vaarna kertoo laivapappitoiminnasta.
  • Iltaperhekerho torstaisin klo 17–19
    seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.
    (Ei 18.4.)
  • Piiritoiminta raamattupiireistä
    jumpparyhmiin täällä.

Lähetyskahvio Kaffemuki

Maanantaisin klo 13–15.30
Salon kirkon sivusalissa.
Ohjelmaa klo 14.

Ma 22.4. eli toisena pääsiäispäivänä Kaffemuki ei ole avoinna.

Ma 29.4. Irma Ihon kuvaterveiset Rzhevistä Venäjältä. Lähetyssimaa myynnissä.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Hyvää pääsiäisaikaa!

Toivo-kuoro Rzhevistä ja Krysanteemit Salosta lauloivat ystävyyskonsertissa 26.3. ja  venäjänkielisessä messussa 27.3. Salon kirkossa.

Kuvassa keskellä pastorit Valeri Antipov ja Timo Viitanen, äärimmäisenä vasemmalla tulkkina toiminut Irma Iho. Rzhevin kuoroa johtava Elena Baranova on takarivissä Valeri Antipovin vieressä ja Krysanteemeja johtava Elizaveta Kholodova äärimmäisenä oikealla.

Salotto

Kaiken kansan olohuone
avoinna ti–pe klo 10–14
os. Kirkkokatu 5.

* Juttukammari keskiviikkoisin klo 1517. Vertaistukea kuntoutujille.