Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Tervetuloa kirkkoon!

Su 22.1. Messu klo 13; Timo Hukka, Juha Hekkala, Maria Rainio-Alaranta.

Syntymäpäiväseurat ja ikonitaiteen näyttelyn avajaiset

Su 22.1. Messun jälkeen ikonitaiteen näyttelyn avajaiset kulttuuripappilassa. Ikonitaitelijat Marketta ja Pertti Kostamo esittelevät näyttelyn.

Avajaisten jälkeen ruokailu ja Lilja Kinnunen-Riipisen 70-vuotisjuhlaseurat seurakuntakodissa, puhujina mm. rovasti Juha-Heikki Myllylä, aluekappalainen Johannes Alaranta ja lähetyspastori Tarja Laurila. Kahvitarjoilu.

Päivänsankaria voi onnitella antamalla lahjan Thaimaan vuoristoheimojen parissa toteutettavaa käsityöprojektia varten MK-tilille FI83 5410 0220 3009 51, viesti ”Liljan lahja” (viimeistään 18.1.)

Seurakuntakodissa

Lämmintä lähimmäiselle -käsityöpiiri ke 18.1. klo 18.

Kappalaisen kanslia

Juha Hekkala tavattavissa pappilan kansliassa
torstaisin klo 15.30–17.30 puh. 044 735 8621.

Lisää tapahtumia Tapahtumakalenterissa.

Käsityöpiirin kiitokset!

Lämmintä lähimmäiselle -piiri kiittää kaikkia, jotka ovat ostaneet sukkia ja muita neuleita eri tapahtumissa vuoden 2016 aikana. Tuotto on tilitetty lyhentämättömänä Suomen Lähetysseuralle "oman kylän tytön" Arja Koskisen työn tukemiseen Latinalaisessa Amerikassa.

Tulossa: Ikoninäyttely ja
Kulttuuripappilan emännän