Siirry suoraan sisältöön.
Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalvelukset Särkisalon kirkossa

• 27.9. Sanajumalanpalvelus klo 13; Juha Hekkala, Riitta Koivisto.
  • 4.10. Mikkelinpäivän messu klo 10.
  • 11.10. Sanajumalanpalvelus klo 10.

Sunnuntaikävely 27.9.

Kävellään yhdessä Puosin lenkki, pituus 5 km. Yhteislähtö klo 14  kirkon pihasta. Varusteiksi hyvät kengät ja juomapullo.

Lisätiedot: Anne Kössi p. 044 774 5386.

Kirkko avoinna

Tule hiljentymään kiireisen päivän keskellä:
Kirkko on avoinna keskiviikkoisin klo 13–15.

Naisten aamukahvit

La 3.10. klo 9.30 Särkisalon Kulttuuripappilassa,
Kirkkopolku 3.

Aamukahvivieraina: Eija Nurmio, työnohjaaja ja retriittiohjaaja, ja Mari Vainio, toimittaja, luovan kirjoittamisen opettaja, retriitti- ja joogaohjaaja.

Aamukahvilla he johdattelevat helmikuussa ilmestyneen Aikaa hiljaisuudessa -kirjansa teemoihin ja kertovat kirjan tekemisestä. Kirja on opas pysähtymiseen ja oman sisimmän kuunteluun. Aamukahvilla pohditaan ja syvennetään yhdessä omaa hiljaisuuden kokemusta.

Aamupalan hinta 5 €.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.9.

Hannalle p. 044 735 8624, **@**

Annelle p. 044 774 5386, **@**

Toimintaa seurakuntakodissa

Iltarusko

Ma 5.10. klo 13 seurakuntakodissa.

Lämmintä lähimmäiselle -käsityöpiiri

Ma 5.10. klo 15 seurakuntakodissa. Kudotaan sukkia ja nuttuja nimikkolähetti Arja Koskisen työalueelle Latinalaiseen Amerikkaan.

Pyhäkoulu

Su 4.10. klo 10 seurakuntakodin kerhotiloissa.
Yhteyshenkilö Erja Alander, p. 050 570 7281.

Kappalaisen kanslia

Juha Hekkala tavattavissa torstaisin klo 15.30 Särkisalon pappilan aluekappalaisen huoneessa.

Eija Nurmio ja Mari Vainio

La 3.10. Särkisalon Kulttuuripappilassa ovat naisten aamukahvivieraina Eija Nurmio ja Mari Vainio.

Kuva: Uzi Varon

Koululaisia Boliviasta

Särkisalolaiset ovat sitoutuneet tukemaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökumppanin CEPROMINin työtä kaivoslasten parissa Boliviassa 600 eurolla vuodessa. Viime vuonna kolehdeista ja tapahtumatuotoista kertyi 1731 euroa!

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.