Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Tervetuloa kirkkoon!

Su 26.3. Messu klo 10; Juha Hekkala, Riitta Koivisto.

Toimintaa seurakuntakodissa

Pohditaan yhdessä uskon kysymyksiä!
Ke 22.3. klo 18, mukana Juha Hekkala.

Kirkonkylän kinkerit

Su 26.3. klo 14 Veikko Tähtisen ja Marita Lindfors-Tähtisen kodissa, Jyrkkäpolku 1.

Kappalaisen kanslia

Aluekappalainen Juha Hekkala tavattavissa pappilan kansliassa seuraavan kerran torstaina 30.3. klo 15.30–17.30, puh. 044 735 8621.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Suuri, lämmin kiitos!

Särkisalolaiset tukivat Suomen Lähetysseuran työtä Boliviassa Potosín kaivosalueen lasten parissa 662 eurolla v. 2016. Varat kerättiin kirkkokolehdein ja kahvirahoin.

Lähetysseura tekee työtä Boliviassa Potosín kaivosmaakunnassa lasten elinolosuhteiden parantamiseksi yhdessä Centro de Promoción Minera -järjestön kanssa. Työn piirissä on runsas kaksisataa lasta, jotka työskentelevät kengänkiillottajina, katukaupustelijoina, aputyövoimana kaivoksissa ja erilaisissa työpajoissa. Boliviassa on vajaat miljoona lapsityöläistä. Monet eivät käy koulua. Jotkut sortuvat käyttämään huumeita ja jäävät asumaan kadulle. Lapsityöläisten toimintakeskus Casa Nat tarjoaa lapsille ja nuorille ammattikursseja muun muassa leipurioppiin ja puutarha-alalle. Heidän elämäntaitojaan ja omanarvontuntoaan vahvistetaan. Lapsille ja nuorille tarjotaan myös vapaa-ajantoimintaa.