Siirry suoraan sisältöön.
Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen.

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan hygieniaohjeita ja turvavälejä.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan seurakunnan tilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Jumalanpalveluksia Särkisalon kirkossa

• Su 29.11. Perhejumalanpalvelus klo 10; Juha Hekkala, Riitta Koivisto, Eija Korpi.

Lähetä laulava joulukortti

Särkisalon ja Perniön alueella kiertää laulava joulukortti ke 16.12. klo 16–19 ja to 17.12. klo 13–16. Joulukortteina toimivat Hanna, Anne ja Martti ja Juha. Laulut lauletaan kortin saajan ulko-ovella, turvaetäisyyksistä huolehtien.

Tilaa ystävälle tai sukulaiselle laulava joulukortti ti 1.12. – pe 11.12. Hanna Hannulalta puh. 044 735 8624 tai **@**. Kerro samalla, millä joululaululla haluat ilahduttaa.

Lämmintä lähimmäiselle -käsityöpiiri

Piirin syyskausi on päättynyt.
Kiitos ahkerille kutojille!

Kappalaisen kanslia

Juha Hekkala tavattavissa torstaisin klo 15.30 Särkisalon pappilan aluekappalaisen huoneessa.

Adressin kannessa tyylitelty enkeli ja risti

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Monia värssyvaihtoehtoja, myös ruotsinkielisiä ja tekstittömiä.

Adresseja on saatavilla seurakuntakodissa, kirkossa ja Kulttuuripappilassa sekä henkiökunnan ollessa paikalla myös kirjastossa ja Särkisalokodissa. Varaa tasaraha!

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.