Siirry suoraan sisältöön.
Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Huolehdithan kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Kirkonmenoja verkossa ja radiossa

Kirkkotilaisuudet on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Jumalanpalvelukseen voi osallistua suoratoistona ja tallenteiden välityksellä Salon seurakunnan YouTube-kanavalla.

Sunnuntaisin jumalanpalveluksen Halikon tai Uskelan kirkosta voi myös kuunnella radiosta taajuudelta 102,9 MHz. Tähänkään jumalanpalvelukseen ei voi osallistua paikan päällä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista

Särkisalon kirkko avoinna hiljentymistä varten

Su 14.3. klo 11–13. Mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen.

Perhekerho

Perhekerho on tauolla 28.3. saakka. Lisätietoa perhetunneista löydät perhekerhojen sivulta.

Kappalaisen kanslia

Juha Hekkala tavattavissa torstaisin klo 15.30 Särkisalon pappilan aluekappalaisen huoneessa.

Adressin kannessa tyylitelty enkeli ja risti

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Monia värssyvaihtoehtoja, myös ruotsinkielisiä ja tekstittömiä.

Adresseja on saatavilla seurakuntakodissa, kirkossa ja Kulttuuripappilassa sekä henkiökunnan ollessa paikalla myös kirjastossa ja Särkisalokodissa. Varaa tasaraha!

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.