Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Tervetuloa kirkkoon!

Su 30.4. Sanajumalanpalvelus klo 10;
Pirkko Koivunen, Riitta Koivisto.
Seurakuntakodissa kuvia Latinalaisesta Amerikasta.

Munkkeja ja simaa myynnissä su 30.4. jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 alkaen seurakuntakodissa.

Kansallisen veteraanipäivän juhla

To 27.4. Kunniakäynti Veteraanikivellä, Ankkuritie 4, klo 11.45, jonka jälkeen juhla ja ruokailu seurakuntakodissa. Juhlapuhe teol.yo. Timo Laaninen.

"Keväinen Suomi - laulun juhlaa yhdessä ja kuunnellen"

Ti 2.5. Salon kamarikuoro johtajanaan Olli-Pekka Laakkonen ja Meripirtin Kööri laulattavat yleisöä ja esittävät omia musiikkinumeroitaan klo 19 Särkisalon seurakuntakodissa. Pääsy on vapaa, yhteislaulujen sanat sisältävä ohjelma maksaa 5 €. Laulamisen päälle nautitaan iltakahvit. Ohjelmien ja vapaaehtoisen kahvirahan tuotolla tuetaan Särkisalon nimikkolähetin Arja Koskisen työtä Bolivian lapsityöläisten parissa.

Kappalaisen kanslia

Aluekappalainen Juha Hekkala tavattavissa pappilan
kansliassa torstaisin 15.30.–17.30, seuraavan kerran 27.4.
Puh. 044 735 8621.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Naantalin kamarikuoro konsertoi Särkisalossa su 23.4.

Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä -draamakollaasi esitettiin kirkossa pitkäperjantaina. Kuva Pentti Palm.