Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Seurakunnan kesätoimintaa

Kesätoimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Kesän tapahtumakalenteri

Luontokirkko Slätholmassa

Särkisalon Slätholmassa luontokirkko su 12.7. klo 11; Juha Hekkala, Riitta Koivisto.

Yhteislähtö Särkisalon seurakuntakodin parkkipaikalta klo 10.30. Mukaan kannattaa ottaa istuinalusta ja piknik-eväitä. Sateella jumalanpalvelus on Särkisalon kirkossa.

Jumalanpalvelukset

• Su 26.7. Jumalanpalvelus taivasalla, Ulkoluodon Vårdkasbergetin näköalapaikalla klo 11.
  • Su 9.8. Messu klo 18.
  • Su 23.8. Messu klo 10.

Kesäjumppa

Kesäjumppa gospelmusiikin tahtiin
keskiviikkoisin klo 18–19 Särkisalon kirkkopuistossa, Kirkkopolku 4

Säävaraus, järjestelyissä noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia. Mukaan jumppamatto ja juomapullo. Ohjaajana Kaisa Vainio.

Kertamaksu 5 € (jumpasta voi maksaa myös sopivaksi katsomansa summan). Tuotto Arja Koskisen työn tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta. Videotallenteella Arja Koskinen kertoo miten tärkeästä tuesta jumpassa on kyse. Jumpataan tytöt kouluun!

Luontovisa

Päiväkerhon piha-alueella on seitsemän luontoaiheista rastia, yhteensä 20 kysymystä. Rastit on numeroitu, mutta voit kiertää ne siinä järjestyksessä kun löydät. Jokaisen rastin kääntöpuolelta löydät oikeat vastaukset. Vanha tuttu ilon alttarikin on vielä paikoillaan.

Särkisalon kirkko avoinna

Kesäkeskiviikkoisin klo 13 - 15 paikalla on kirkko-opas.

Nojatuolimatka kirkkoon

Särkisalon kirkkoon voi tutustua virtuaalisen esittelyn kautta: pääset sinne tältä sivulta!

Arja Koskisen kuulumisia

Kuuntele kirkkokahvitallenne, jota emännöi Etelä-Amerikan aluepäällikkö Arja Koskinen. Hän vie kuuntelijan matkalle työalueelleen ja kertoo koskettavia tarinoita avunsaajista ja kumppaniemme sitkeästä ja tärkeästä työstä.

Särkisalon Slätholman kalliorantaa

Luontokirkko su 12.7. klo 11 Särkisalon Slätholmassa.

Maisema Ulkoluodolta merelle

Jumalanpalvelus su 26.7. Ulkoluodon Vårdkasbergetin näköalapaikalla.

Kesäjumppa gospelmusiikin tahtiin

Luontovisa

Seurakuntakodin piha-alueella pääsee etsimään luontorasteja ja käymään tutulla ilon alttarilla.