Särkisalo

Tervetuloa kirkkoon!

Juhannuspäivänä 22.6.

Iltahartaus klo 18;
Pirkko Koivunen, Riitta Koivisto.

Kesäkonsertti ”Folk goes classical”

Su 23.6. klo 20 Särkisalon kirkossa, Kirkkopolku 4

Konsertissa kuullaan tunnelmakuvia rakkaudesta ja kesästä. Esiintymässä Saija Kivioja, laulu, Tiina Aho-Erola, viulu, Lea Pekkala, sello, ja Elisa Järvi, piano.

Ohjelmassa Joseph Haydnin sovituksia skotlantilaisista ja irlantilaisista kansanlauluista sopraanolle ja pianotriolle sekä osia Haydnin pianotriosta Hob. XV:25 ”Zigeunertrio”.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Konsertin jälkeen on mahdollisuus tavata muusikot iltateellä kirkon pihalla tai kirkossa.

Kesäjumppa

Kesäjumppa gospelmusiikin tahtiin tiistaisin klo 18
Särkisalon kirkkopuistossa, Kirkkopolku 4. Sateella seurakuntakodissa. Jumppa kestää n. tunnin, mukaan jumppamatto ja juomapullo. Ohjaajana Katri Ala-Kleemola.

Kertamaksu 5 € (jumpasta voi maksaa myös sopivaksi katsomansa summan). Tuotto tyttöjen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Kappalaisen kanslia

Juha Hekkala tavattavissa pappilan kansliassa
taas 11.7. lähtien torstaisin klo 15.30–17.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Kesäkonsertti su 23.6. klo 20 Särkisalon kirkossa.

Kirkko avoinna

keskiviikkoisin klo 12-14.

Kesäjumppa

kirkkopuistossa tiistaisin klo 18.