Kesäkonsertti "Romantiikan juhlaa"

nainen ja mies oven edessä, miehellä kädessään alttoviulu
Halikon kirkon kirkkosali

Kesäkonsertti Halikon kirkossa klo 20, esiintyjinä Antti Vesterinen, alttoviulu, ja Angela Saarinen, piano

Pianisti Angela Saarinen ja alttoviulisti Antti Vesterinen esittävät kesäsarjan avajaiskonsertissa romantiikan ajan musiikkia Saksasta ja Belgiasta. Säveltäjinä ovat Robert Schumann, Johannes Brahms ja Henry Vieuxtemps. Konsertissa kuullan Halikon kirkon uutta Yamaha-flyygeliä.

Angela Saarinen aloitti pianonsoiton opinnot Halikon musiikkiyhdistyksessä. Salon musiikkiopiston, Turun konservatorion, Turun taideakatemian, Helsingin Metropolian ja useiden mestarikurssien kautta hän on päätynyt takaisin kotiseudulleen ja toimii pianonsoiton ja säestäjän virassa Salon musiikinopistossa.

Alttoviulisti Antti Vesterisen ura alkoi Imatran musiikkiopistosta ja jatkui Sibelius-Akatemian maisteriopinnoilla. Hän on toiminut alttoviulistina Turun filharmonisessa orkesterissa, Turun ja Helsingin kaupunginteattereissa, ja kamarimusiikkiyhtyeissä. Nykyisin hän on viulunsoiton lehtorina Salon musiikkiopistossa.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10€

Halikko