Lähetyskahvio Kaffemuki

ma 15.11. kello 13.00 - 15.30
Kissa katsoo ulos kirkon ikkunasta.
Salo-Uskelan srk-talon keskisali

Kahvia lähetystyön hyväksi klo 13 alkaen, klo 14 Martti Santakarin sata vähän erilaista kirkkokuvaa

Martti Santakari on vuosien mittaan kuvannut kirkkojemme rikkautta erityisesti yksityiskohtien kautta. Pääpaino on Salon kirkkojen sisätiloissa, kirkko-esineissä ja taideaarteissa, mutta kuvien kautta kurkistetaan myös kirkkojen arkisempaan puoleen. Kuvissa voi havaita kuvaajan subjektiivisen, omavaltaisen, valikoivan kohteenetsinnän. Vienoa huumoria on muutamissa kuvissa myös tarjolla.

Osa kuvista on hyvinkin tuoreita, osa jo vuosien takaa, ajalta ennen Salon seudun seurakuntien yhdistymistä. Martti itse toteaa: -Mikä etuoikeus ja rikkaus onkaan ollut työskennellä näissä hienoissa kirkoissa ja niiden liepeillä!

Salo-Uskela