Kauneimmat joululaulut Muurlan kirkossa

la 11.12. kello 18.00
Etiopialainen äiti ja pikkupoika. Poika kääntää vesihanaa, josta juoksee puhdasta vettä.
Muurlan kirkko

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia joululauluja!
Kolehti Suomen Lähetysseuralle
Huhtasalo, Vähäpassi. Musiikissa mukana Muurlan kirkkokuoro ja nuorten lauluyhtye Luciat

Kauneimmissa joululauluissa edellytetään koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Ota henkilöllisyystodistus ja koronapassi esille tullessasi kirkkoon. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Anna paras mahdollinen joululahja lahjoittamalla kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa! Suomen Lähetysseura tukee syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvia ja äärimmäisestä köyhyydestä kärsiviä lapsia yli 20 maassa.

Kolehdin sijaan voit lahjoittaa Kauneimmat Joululaulut -keräykseen
MobilePayllä numeroon 61408,
tekstiviestillä JOULU18 numeroon 16155 (18 €),
verkossa www.kauneimmatjoululaulut.fi,
tilisiirrolla Suomen Lähetysseuran tilille FI38 8000 1400 1611 30, viesti: joulu21.

Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Kiitos!

Rahankeräyslupa: RA/2020/1538

Muurla