Salon musiikkiopiston laulajien joulukonsertti

Halikon kirkko

Halikon kirkossa kuullaan Salon musiikkiopiston laulajien jouluinen konsertti, josta on jo tullut jokavuotinen perinne luomaan rauhallisen joulun odotusta.
Konsertissa kuullaan sooloja kaikille tutuista perinteisistä joululauluista, kuten esim. Sylvian joululaulu, Kun joulu on ja Varpunen jouluaamuna.
Vähän uudempaa tuotantoa on Ilkka Kuusiston Tule hiutale, Howard Blaken Walking in the Air ja Kassu Halosen sekä Kisu Järnströmin Tähti, tähdistä kirkkain.
Laulajat esittävät kuorona kaksi laulua neliäänisesti ilman säestystä ja Cantante-kvartetti esittää Persodent hodie laulun, joka on Piae Cantiones- kokoelmasta latinankielisiä teini- eli apupappilauluja, joita laulettiin Suomessa ja Ruotsissa katoliselta keskiajalta 1800-luvulle asti. Laulajien opettajana toimii Maarita Luojus ja säestäjänä Leena Tammisto.
Konsertissa edellytetään koronapassia.
Vapaa pääsy