Lauantaiehtoon vaellus

la 21.5. klo 18.00 – 21.00

Perttelin seurakuntatalo, Mikolantie 5

Laskeutuminen pyhäpäivään kävellen!

Kävelemme verkkaista tahtia Perttelin seurakuntatalolta Vanhaa Perttelintietä kohti Saloa. Puolimatkassa pidämme evästauon, jonka jälkeen käännymme takaisin kohti Pertteliä. Tie seurailee Uskelanjokilaaksoa. Tätä hiekkatietä ovat kulkeneet monet jo ennen meitä, sillä tienpaikka on ollut tässä ainakin keskiajalla, ehkä jo rautakaudella. Saamme nauttia luonnon puhkeamisesta kesään, heleästä vihreydestä ja linnunlaulusta. Reitin varrella pysähdymme muutaman kerran raamatunkohtien äärelle.
Mukana matkaa taittamassa Marika Huhtasalo ja Henna Seppälä.

Lähtö Perttelin seurakuntatalolta, Mikolantie 5, klo 18., paluu samaan paikkaan klo 21. Mukaan evästä reppuun ja istuinalusta.
Jos tarvitset kyytiä Salon keskustasta tai voit tarjota kyytiä jollekin, ota yhteyttä Henna Seppälään, p, 044 774 5214. Häneltä voi kysyä muutenkin lisätietoa.

• Nuorille Nuorille

Pertteli, Salo-Uskela