Seurakuntaväen retki

Muu tila

Perttelin ja Kuusjoen alueiden kesäretki Turun tuomiokirkolle ja Airiston risteilylle. Tutustumme Turun tuomiokirkkoon sekä sen ympäristöön ja historiaan oppaan kanssa (ennen kirkkoa poikkeamme kahvilla) Mahdollisuus kävellä oppaan kanssa Tuomiokirkolta M/s Rudolfinalle saakka (varaudu hyvillä kengillä kävelyyn). Sekä teemme saaristolaiva M/S Rudolfinalla Airiston lounasristeilyn, siellä nautimme lounaasta sekä maailman kauneimmasta saaristosta. Näemme joella vanhoja laivoja, Turun Linnan, Pikisaaren, Ruissalon pitsihuviloita sekä Airiston selän. Retken hinta on 30 e. Bussi lähtee Kuusjoen seurakuntatalolta kello 8.45 ja Perttelin seurakuntatalolta klo 9. Paluu seurakuntataloille klo 16 - 16.30 välillä. Ilmoittautumiset viimeistään 8.6.2022. Sähköpostilla tai tekstiviestillä Suville tai Sarille. suvi.laaksonen@evl.fi p. 0405863820, sari.ramo@evl.fi p. 0408496720.

Halikko, Kuusjoki, Pertteli