Jumpataan tytöt kouluun!

ke 6.7. klo 18.00 – 19.00

Särkisalon kirkkopuisto, Kirkkopolku 4

Jumpaten hyvä olo itselle ja mahdollisuus parempaan elämään bolivialaisille tytöille!

Jumppamaksut ohjataan lyhentämättömänä Verena Wells -oppilaskodin toiminnan tukemiseen Boliviassa Suomen Lähetysseuran kautta. Oppilaskodissa asuu alkuperäiskansoihin kuuluvia tyttöjä. Ilman ulkopuolista tukea pienistä vuoristokylistä Andeilta kotoisin olevien tyttöjen koulutie jäisi lyhyeksi. Kotikylästä matka kouluun on liian pitkä tai vaarallinen. Asuminen oppilaskodissa mahdollistaa koulunkäynnin.

Kesäjumppa gospelmusiikin tahtiin
Mukaan jumppamatto ja juomapullo.
Kertamaksu 5 € tyttöjen koulunkäynnin tukemiseen Boliviassa Suomen Lähetysseuran kautta. Maksu käteisellä tai MobilePayllä numeroon 27237.
Ohjaajana Kaisa Vainio.

"Haluan parantaa ja auttaa ihmisiä ja tehdä jotain hyödyllistä yhteiskunnalle ja myös perheelleni ammattini kautta. Koska olen itse saanut tukea, haluan auttaa muita", toteaa Luz Dana Aduviri (18), joka on parhaillaan päättämässä lukio-opintojaan. Opintojen suorittaminen loppuun on ollut pitkälti Verena Wellsin ansiota. Luz Dana toivoo pääsevänsä opiskelemaan lääketiedettä yliopistoon.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Nuorille Nuorille