Kesäkonsertti Uskelan kirkossa

kanttorit ja kolme miespappia, ulkona Uskelan hautausmaalla, värikkäät vaatteet

Uskelan kirkko

Retrogospelia
Salon kanttorit

Salon seurakunnan kanttorit vahvistettuna parilla laulavalla papilla päättävät seurakunnan kesäkonserttien sarjan.
Konsertin aloittaa Lasse Mårtensonin vuonna 1967 säveltämä ja Sauvo Puhtilan salanimellä Solja Tuuli sanoittama kristillinen jazzmessu, jonka kanttori Matti Rantatalo on sovittanut salolaiselle kokoonpanolle sopivaksi. Messun tunnetuimpia kappaleita ovat Jumala rakastaa maailmaa, Kiitoslaulu ja Heillä ei ole aikaa, mutta kovin ajankohtaiselta tuntuu myös laulu Terve, rauha suloinen.
Toinen puoli konsertista koostuu Tapani Rautasuon neliääniselle kuorolle sovittamista Nuoren seurakunnan punaisen veisukirjan klassikoista kuten Lähden kaikille kertomaan tai On vaikeata rakastaa.

Konsertin jälkeen on tarjolla iltateet esiintyjien seurassa kirkon pihalla tai sateen sattuessa kirkossa.
Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Tervetuloa

• Musiikki Musiikki