Lasten Kauneimmat Joululaulut Kuusjoen kirkossa

Kuva KJ-lauluvihon kannesta: maapallo, jolla kaksi lasta sekä teksti

Kuusjoen kirkko

Kauneimpia Joululauluja lapsille ja lapsenmielisille. Laulattamassa Jaana, Aki ja Suvi.
Tervetuloa!
Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kaikuvat maailman lasten puolesta jo 50. kertaa! Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran työlle äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten hyväksi.

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten hyväksi yli 20 maassa. Työn keskiössä ovat tytöt, vammaiset ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvat lapset.
Monessa kehittyvässä maassa koulu on ilmainen, mutta koulupuku ja -kirjat on hankittava itse. Köyhien vanhempien lapselle koulunkäynti jää haaveeksi ilman ulkopuolista tukea. Yli 260 miljoonaa lasta maailmassa ei pääse kouluun.
Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Pienikin lahjoitus on tärkeä. Pisaroista syntyy suuri virta!
Voit lahjoittaa:
MobilePayllä numeroon 61408, viesti: Salo
Tekstiviestillä JOULU20 (20 €) JOULU36 (36 €), JOULU42 (42 €) tai JOULU50 (50 €) numeroon 16155
Netissä: kauneimmatjoululaulut.fi/nettilahjoitus
Tilisiirrolla: Suomen Lähetysseura FI38 8000 1400 1611 30, viesti: JOULU22