Kynttilänpäivän Taizé-iltamessu Kosken kirkossa

Taizé-laulukirja

Kosken Tl kirkko

Kynttilänpäivä "Kristus, Jumalan kirkkauden säteily"
Taizé-messu
Vaarna, Haapalainen. Esilaulajina kirkkokuoro sekä laulajia lauluyhtye Valosta ja Kööristä.

Tervetuloa kynttilänpäivän Taizé-iltamessuun Kosken kirkkoon!
Maailman Valoa kanssasi ihastelevat pastori Tero Vaarna ja kanttori Aija Haapalainen.
Yhdymme kaikki Taizé-rukouslauluihin, niissä esilaulajina kirkkokuoro sekä laulajia lauluyhtye Valosta ja Kööristä.

Kristityt eri puolilla maailmaa, yli kieli- ja kirkkokuntarajojen, laulavat ranskalaisen Taizé-yhteisön rukouslauluja. Laulut kutsuvat ylistykseen ja palvontaan, pyytämään rauhaa ja Pyhää Henkeä elämäämme ja maailmaamme. Useimmat Taizé-laulut on tarkoitettu toistettavaksi lukemattomia kertoja. Kun viivyt laulujen parissa kuulostellen ja leväten, laulaminen ei lopulta ole enää sanojen ja sävelmän seuraamista, vaan se laskeutuu sydämeen rukoukseksi.

Tuo esirukouspyyntösi mukanasi lapulle kirjoitettuna tai kirjoita se kun tulet kirkkoon. Kaikkien puolesta rukoillaan.

Koski TL