Naisten aamukahvit

la 11.3. klo 9.30

Särkisalon seurakuntakoti

Naisten aamukahvit Särkisalon seurakuntakodissa. Vieraana nuori halikkolainen muusikko Elviira Väyrynen, joka laulaa ja soittaa pianoa. Aamupala 5 €. Tervetuloa!

Naisten aamukahvit Särkisalon seurakuntakodissa. Aamupala 5 €. Musiikkivieraana Elviira Väyrynen, joka laulaa ja soittaa pianoa. Aamupala 5 €. Tervetuloa!

"Halikkolainen Elviira Väyrynen (s. 2005) opiskelee Turun konservatorion ja Puolalanmäen musiikkilukion kolmoistutkintototeutuksessa pääaineenaan klassinen piano, opettajanaan Maria Männikkö. Hänen aiempia opettajiaan ovat olleet Taija Talvio-Ainola, Pekka Hakamäki, Essi Myöhänen sekä Roope Gröndahl. Lisäksi Elviira on osallistunut Niklas Pokin, Matti Raekallion, Henri Sigfridssonin, Antti Hotin sekä Katarina Nummi-Kuisman mestarikursseille.

Elviira on palkittu Pianoaura V- (2019) ja VI (2023) -kilpailuissa ja on menestynyt myös Leevi Madetoja XI -kilpailussa (2022). Vuonna 2022 hän sai Salon vuoden nuori kulttuurintekijä -palkinnon. Elviira on esiintynyt mm. Eurooppa-foorumin avajaisissa ja omissa soolokonserteissaan ympäri Suomea. Hän opiskelee myös Yksinlaulua Kirsti Tuomisen johdolla. Elviira soittaa aktiivisesti kamarimusiikkikokoonpanoissa kuten Trio Affettuosossa ja laulaa sekakuoro Chorus Iucunduksessa sekä Ylen vuoden nuorisokuoroksi valitussa Chorus Iuvenaliksessa.

Elviira opiskelee myös yhtyeenjohtoa ja säveltämistä. Klassisen musiikin ulkopuolelta hänellä on kokemusta mm. pop rock -bändi Katastrofaalisen fiaskon kitaristina ja kosketinsoittajana, trubaduurikeikoiltaan ja musikaalilavoilta."

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Särkisalo