Käsityömyyjäiset sekä Kauneimpien glögietkot/jatkot

su 10.12. klo 13.00 – 20.00
Nepalilainen Sanchita on moninkertaisesti syrjitty, koska on alakastinen vammainen tyttö. Vertaisryhmien kautta vammaisilla ihmisillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja parantaa asemaansa yhteisössä. Kuva Janne Juhaninmäki

Salon seurakuntatalo

Käsityöpiirin kutomia sukkia (myös isoja miesten kokoja), pipoja, kintaita ja huiveja sekä Puupäiden valmistamia leikkuulautoja, puulastoja, ikonitelineitä, linnunruokinta-automaatteja, puunkantotelineitä yms.
Lisäksi myynnissä kortteja ja kirjoja.
Tuotto lyhentämättömänä Nepalin kastittomien tyttöjen koulunkäynnin tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta.

HUOM! Kauneimmat Joululaulut Salon kirkossa klo 14 ja 16, seurakuntatalossa klo 18. Tervetuloa myös laulamaan! Seurakuntatalossa voi nauttia glögiä ennen tai jälkeen Kauneimpien Joululaulujen.

Kuvan nepalilainen Sanchita Sunar on moninkertaisesti syrjitty, koska hän on alakastinen vammainen tyttö. Vertaisryhmien kautta vammaisilla ihmisillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja parantaa asemaansa yhteisössä.
Kuva Janne Juhaninmäki
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille