Kauneimmat joululaulut Halikon kirkossa

Sinisellä pohjalla teksti: Kauneimmat Joululaulut. Tule Laulamaan!

Halikon kirkko

Tervetuloa laulamaan!
Mukana kanttori Jukka Saarinen ja Andante-kuoro sekä aluekappalainen Erkki Kiiski.
Kauneimpien jälkeen adventtikahvila ja myyjäiset seurakuntatalossa.
Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran työlle äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten parissa. Kolehtiin voi osallistua käteisen lisäksi MobilePaylla, tekstiviestillä ja verkossa.

Suomen Lähetysseura tekee työtä syrjittyjen vähemmistöjen ja äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten hyväksi yli 20 maassa. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti tähän työhön. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta. Jokaisella lapsella on oikeus riittävään ravintoon, puhtaaseen juomaveteen ja koulutukseen. Tavoitteena on pysyvä muutos.

Voit antaa lapselle elämän muuttavan lahjan osallistumalla Kauneimmat Joululaulut -keräykseen:
MobilePaylla numeroon 61408, viesti: Salo
Tekstiviestillä JOULU24, JOULU 36, JOULU42 tai JOULU50 numeroon 16155 (lahjoitus 24 €, 36 €, 42 € tai 50 €)
Verkossa: kauneimmatjoululaulut.fi
Tilisiirrolla: Suomen Lähetysseura FI38 8000 1400 1611 30, viesti: JOULU23
Pienikin lahja luo lapselle askeleen kohti ihmisarvoista elämää!
Jumala lahjasi siunatkoon!

Rahankeräyslupa: RA/2020/1538