Kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa

Sinisellä pohjalla teksti: Kauneimmat Joululaulut. Tule Laulamaan!

Uskelan kirkko

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja.
Mukana Kaisa Suutela-Kuisma ja Matti Rantatalo, partiolaisia ja Leticia-kuoro.
Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran työlle äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten parissa. Kolehtiin voi osallistua käteisen lisäksi MobilePaylla, tekstiviestillä ja verkossa.
Voit ottaa oman lyhdyn mukaan! Tilaisuuden jälkeen voit ottaa kynttilääsi Betlehemin rauhan tulen. Tuli on kulkenut Betlehemistä Turkuun ja sieltä eri puolille Suomea. Betlehemin rauhantuli on palanut Jeesuksen syntymäkirkossa yli tuhat vuotta.

Suomen Lähetysseura tekee työtä syrjittyjen vähemmistöjen ja äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten hyväksi yli 20 maassa. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti tähän työhön. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta. Jokaisella lapsella on oikeus riittävään ravintoon, puhtaaseen juomaveteen ja koulutukseen. Tavoitteena on pysyvä muutos.

Voit antaa lapselle elämän muuttavan lahjan osallistumalla Kauneimmat Joululaulut -keräykseen:
MobilePaylla numeroon 61408, viesti: Salo
Tekstiviestillä JOULU24, JOULU 36, JOULU42 tai JOULU50 numeroon 16155 (lahjoitus 24 €, 36 €, 42 € tai 50 €)
Verkossa: kauneimmatjoululaulut.fi
Tilisiirrolla: Suomen Lähetysseura FI38 8000 1400 1611 30, viesti: JOULU23
Pienikin lahja luo lapselle askeleen kohti ihmisarvoista elämää!
Jumala lahjasi siunatkoon!

Rahankeräyslupa: RA/2020/1538