Ikonimaalauskerho

Salon seurakuntatalo

Ikonimaalauskerho 4.3.-13.5. maanantaisin klo 9.30-12 Salon seurakuntatalossa
Ohjaajana Anne Niemi

Ikonit kuuluvat rukouksen maailmaan ja edustavat yhtä vanhimmista kristillisen kuvailmaisun perinteistä. Ikonimaalaus tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen arjen keskellä. Tärkeintä ei ole tekninen taituruus, vaan kiireetön, rukouksen siivittämä maalausprosessi.

Kymmenen tapaamiskerran kuluessa tutustutaan ikonimaalausperinteeseen ja maalataan munatemperatekniikalla oma ikoni. Kurssilla lähdetään liikkeelle tekniikan perusteista, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Kokoontumiset maanantaisin 4.3.2024 alkaen, klo 9.30-12.00 Salon seurakuntatalon Valkama-kerhotilassa (1.krs). Kevään kurssiin kuuluu kymmenen maalauskertaa. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssilaiset hankkivat omat työvälineensä, mutta maalauspohjat ja värit voidaan tilata yhdessä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut viimeistään 20.2. Anne Niemi, puh. 040 514 4107.

Salo-Uskela