Kesäkahviloita

Kesäkahvila

Halikon Pikkupappilassa, Kalliokuja 2
kesä- ja heinäkuussa tiistaisin klo 9–11.
Järj. diakoniatyö.

Kesäkahvila

Vaskion seurakuntakodissa
to 16.6., 30.6., 14.7. ja 28.7. klo 9–11.
Järj. diakoniatyö

Lähetyksen kesäkahvio

ke 6.7. ja 10.8. Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Torikatu 6.
Kahvia klo 13 alkaen, klo 14 ohjelmaa.

Ke 6.7. Virpi Otienon kuvaterveiset Keniasta. Virpi työskentelee Sleyn lähetystyöntekijänä kahdeksatta vuotta. Hän opettaa Matongon teologisessa seminaarissa ja toimii myös diakoniatyössä Nairobin alueella erityisesti naisten parissa.

Ke 10.8. Hannu ja Päivi Heinonen Kansanlähetyksestä tuovat terveisiä medialähetystyöstä Kyprokselta. Heinoset työskentelivät pitkään kansainvälisen lähetyslentotyötä tekevän lähetysjärjestön Mission Aviation Fellowshipin (MAF) työyhteydessä Itä-Afrikassa. Marraskuusta 2020 Heinoset ovat saaneet palvella kristillistä mediatyötä Kyproksella. Hannun taidoista erityisesti lyhytaaltoradiolähetysten asiantuntemus on nykymaailmassa harvinainen. Päiville on avautunut mahdollisuuksia käyttää käsityötaitojaan hengellisessä työssä.

Vohveleita ja mansikoita lautasella