Vihki-ilta 21.8.21

La 21.8. klo 16–20 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Vihki-illassa voi solmia avioliiton tai pyytää siunausta maistraatissa solmitulle. Illassa sopii myös juhlistaa kiitos- ja rukoushetkellä vihkimisen vuosipäivää tai liiton täysiä vuosikymmeniä.

Vihki-iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta jos vihkimisen haluaa tiettyyn kellonaikaan, vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 02 774 5206 tai sähköpostitse salonseurakunta@evl.fi. Kirkkoon voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan sukua ja ystäviä. Tarvittaessa kaksi todistajaa järjestyvät henkilökunnasta. Pappi käy parin kanssa lyhyen keskustelun ennen vihkimistä. Kanttorit tarjoilevat urkuparvelta häämarsseja, virsiä ja lauluja toiveiden mukaan.

Avioliiton esteiden tutkinta pitää hoitaa joko kirkkoherranvirastossa tai maistraatissa vähintään seitsemän päivää ennen vihkimistä. Kirkollinen vihkiminen edellyttää myös, että kummallakin on rippikoulu käytynä.

Kirja auki ja kaksi sormusta, kirjan sivut sydämen muodossa
Kuva Pixabay