Tukea elämään
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Tukea elämään

Elämässä tulee joskus vastaan ahdingon paikkoja: surua ja sairautta, pulmia parisuhteessa, karikoita lasten kasvatuksessa, yksinolon apeutta, syyllisyyden syövereitä, rahahuolia, työn aiheuttamia paineita.

Ahdingossaan ei kuitenkaan tarvitse jaksaa yksin. Kotiseurakunta työntekijöineen ja vapaaehtoisineen tarjoaa apua ja tukea vaikeuksien keskelle. Auttamiseen erikoistuneita seurakunnan työaloja ovat diakonia, palveleva puhelin, perheneuvonta, sairaalatyö ja työpaikkatyö.

Papin puheille?

Seurakunnan papit ovat käytettävissä, kun tulee tarvetta henkilökohtaiseen keskusteluun. Jokaista pappia sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus kaikissa tilanteissa, joten keskustelut pysyvät aina luottamuksellisina.

Salon seurakunnan kirkkoherranviraston kautta voit varata keskusteluajan papin kanssa. Kirkkoherranvirastossa palvellaan arkisin klo 9–13, to klo 9–16, puh. (02) 774 5206.

Papille voi purkaa hätäänsä ja tuskaansa, hän on tukena äkillisissä kriisitilanteissa, hänet voi pyytää antamaan ehtoollista sairaalle tai kuolevalle ja hänelle voi jättää vaikkapa esirukouspyynnön.

Tukea työelämän kriiseihin

Kun koet tarvitsevasi keskusteluapua esim. irtisanomisen vuoksi, voit varata keskusteluajan papin kanssa kirkkoherranviraston kautta puh. (02) 774 5206. Apua voit pyytää myös diakoniatyöstä ja perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Eroryhmä

Eroryhmä tarjoaa vertaistukea ja selviytymiskeinoja niille, joiden parisuhde on päättynyt. Lue lisää

Sururyhmästä vertaistukea

Marraskuussa alkaa kaksi sururyhmää. Lue lisää

Diakonia

Kristillistä palvelutyötä kaikenikäisten parissa. Lue lisää

Diakoniatyön Vaatekammari

Kirkkokatu 5 Lue lisää

Salon perheasiain neuvottelukeskus

Apua umpikujan uhatessa. Lue lisää

Sairaalapappi

Potilaita, omaisia ja henkilökuntaa varten. Lue lisää

Puhu, se auttaa

Vaikeassa elämäntilanteessa tai ahdistavassa yksinäisyydessä. Lue lisää