Kesä-Angela 3

Ryhmän omat kokoontumiset

su 13.12. klo 18 Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Nuorten kauneimmat joululaulut on jouduttu perumaan uusien koronarajoitusten vuoksi. Tilaisuus tulee nettiin striimattuna. Tämän merkinnän saa katsomalla striimauksen ja tekemällä siihen liittyvät tehtävät. Tarkemmat ohjeet tehtävästä on lähetetty sekä rippikoululaisten että heidän vanhempiensa sähköpostiin.

to 4.2. klo 17 Riparilaisten draamamessu Uskelan kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Draamamessu on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

su 28.2. klo 15-n.19.15 Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla ja Halikon kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Jumalanpalveluspäivä joudutaan perumaan koronarajoitusten jatkumisen vuoksi. Tilaisuus korvataan myöhemmin lähetettävällä tehtävällä.

to 8.4. klo 16 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Gospelkonsertti livenä on peruttu. Rippikoululaisille on lähetetty korvaava tehtävä, jonka viimeinen palautuspäivä on 23.4.

la 17.4. Palvelutehtävä: lipaskeräys Yhteisvastuukeräyksen hyväksi joko Prismassa tai Pirkkatorilla vuorolistan mukaan (merkintä palvelutehtävästä passiin)

Palvelutehtävää ei toteuteta lipaskeräyksenä. Rippikouluryhmämme diakoniatyöntekijä lähettää rippikoululaisille viestin siitä, miten palvelutehtävä tullaan toteuttamaan.

su 25.4. klo 12-14 Diakonia- ja lähetysralli Salo-Uskelan seurakuntatalolla, Kirkkokatu 6

Diakonia- ja lähetysralli perutaan ja se korvataan tehtävällä, joka on lähetetty sekä rippikoululaisten että heidän vanhempiensa sähköpostiin. Tehtävän viimeinen palautuspäivä on ke 10.3.

pe 7.5. klo 17.30 Veisukinkerit Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Veisukinkerit on peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi.

15.-21.7. Rippileiri Kesä-Angelassa

su 25.7.  Konfirmaatio Halikon kirkossa klo 10. Paikalle kirkkoon voi tulla rippikoululaisen lähipiiri, noin 15 henkilöä rippikoululaista kohden. Kirkossa käytämme maskeja ja istumme penkeissä väljästi.

Mikäli koronatilanne muuttuu ratkaisevasti, tilaisuuksien järjestämiseen saattaa tulla rajoituksia. Muutoksista ilmoitetaan tällä nettisivulla.

Vanha kivikirkko, puita edessä
Konfirmaatiokirkko Halikon kirkko

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Löydät opeteltavat tekstit tästä

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.