Muualla riparin käyvät

Hei sinä, joka käyt rippileirisi muualla kuin Salon seurakunnassa!

Tutustuminen seurakunnan toimitaan

Rippikouluun kuuluu varsinaisen rippileirin lisäksi tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan. Muualla rippileirinsä käyvät nuoret ovat koulupappimme Villen kaitsettavissa.

Seurakunnan tapahtumat etänä

Koronaviruksen rajoitustoimien vuoksi seurakunnan kokoava toiminta on pitkälti tauolla, eikä osallistumismerkintöjä ole kovin helppo kerätä.

Merkintöjä on turha tässä kohtaa ressata, mutta jotain on silti hyvä tehdä. Seurakunnan nuortenillat pyörivät normaalisti, mutta turvavälein ja hengityssuojaimien kanssa. Lisäksi rohkaisen jokaista osallistumaan etänä jumalanpalvelukseen.

Saat merkinnän etäjumalanpalveluksesta, kun katsot sellaisen Salon seurakunnan YouTube-kanavalta, ja laitat Villelle sähköpostia, jossa kerrot:

1) minkä jumalanpalveluksen katsoit
2) kuka oli pappi
3) mikä oli pyhän teema
4) mitä luetussa Raamatun tekstissä sanottiin
5) mikä oli saarnan pääpointti
6) mikä oli paras virsi
7) mp jumalanpalvelus ja perustele

Ville pitää kirjaa etäkäynneistä ja merkitsee ne passiin kun tavataan, eli viimeistään toukokuussa.

Todistus osallistumisesta alkujaksoon

Todistus kotiseurakuntaan tutustumisesta, tai millä nimellä rippileirisi pitäjät sitä kutsuvatkaan...

Ville antaa sinulle todistuksen kotiseurakuntaan tutustumisesta toukokuussa.

Ville Väänänen
koulupappi