Naarila 1

Riparipolkumme

Viimeinen ennakkotehtävä!

Jumispäivää korvaava video on nyt valmis. Katso se ja vastaa kysymyksiin. Lähetä vastauksesi Hennalle p. 044 774 5214 viimeistään tiistaina 25.5.

Kysymykset kannattaa kirjoittaa itselleen paperille ennen kuin aloittaa videon katselun. Katselun aikana tee muistiinpanoja.

Kysymykset:

1. Mitä pidit tästä jumiksesta?
  2. Mikä oli mielestäsi jumiksen paras laulu? (Kerro virren numero tai ensimmäiset sanat)
  3. Mikä on saarna?
  4. Mitä kaikkea saarnassa voi tämän videon mukaan olla?
  5. Mitä opit ehtoollisesta?
  6. Mitä varten kolehti kerätään?
  7. Oliko jumiksessa jotain, mitä et ymmärtänyt? Jäikö jokin mietityttämään?

Video löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=RSHCWpB54BILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sähköpostissa (pe 7.5.) on lähetetty infoa ja linkki vanhempien Teams-tapaamiseen.

Vanhempaintapaaminen Teamsissä tiistaina 18.5. klo 17-18. Infoa leiristä sekä keskustelua. Kysymyksiä leiriin ja konfirmaatioon liittyen voi lähettää etukäteen:henna.seppala@evl.fi. Vetäjät vastaavat kysymyksiin anonyymisti.

Toukokuun loppupuolella, viikolla 21, riparilaiselle lähetetään leirikirje sekä osallistumiskortti.

Keskiviikkona 9.6. kaupunkipäivä alkaa Uskelan kirkossa kello 10 ja päättyy Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6) kello 15.

Leiri 10.6.–17.6. Naarilassa. Lähtö Naarilaan bussilla klo 12 Salo-Uskelan seurakuntatalolta (Kirkkokatu 6), paluu Uskelan kirkkoon 17.6., jossa konfirmaatioharjoitus. Harjoitus päättyy viimeistään klo 16.

Konfirmaatio Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) 20.6. pienissä ryhmissä klo 10, 11 ja 12. Kukin konfirmaatio kestää reilu puoli tuntia. Ennen seuraavaa konfirmaatiota kirkko tuuletetaan.

Punaisia ja sinisiä paperisia kynttilöitä vihreää taustaa vasten
Riparin aloituspäivässä askartelimme ikkunakoristeita vanhainkoteihin

Riparipassi

Riparipassia ei tarvitse täyttää. Pidä se kuitenkin tallessa. Tarvitset sitä leirillä.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: Ydintekstit

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.