Naarila 3

Seuraavaksi

Maaliskuun aikana ulkoillaan!

Uskelan kirkon, Halikon kirkon ja Helisnummen kappelin ympärille on rakennettu polku paastonajalle. Käy kiertämässä polku ja valitse taulu, joka sinua puhuttelee. Ota selfie taulun kanssa ja lähetä kuva whatsappilla Liisille 044 774 5266. Laita viestiin myös oma nimesi.

Riparipolkumme koostuu etätehtävistä ainakin toukokuuhun asti

- Aloituspäivä 15.11.

- Itsenäinen osallistuminen johonkin kauneimmat joululaulut tilaisuuteen seurakunnan Youtube-kanavan kautta. (Suositus, Nuorten kauneimmat joululaulut 20.12.)

- Tammikuun aikana itsenäisesti toteutettava palvelutehtävä. Palautus Sannalle.

- Maaliskuun aikana vierailu paastopolulla Uskelan kirkon, Halikon kirkon tai Helisnummen kappelin ympärillä. Ota selfie ja lähetä Liisille.

- Diakonia - lähetystehtävä etätehtävänä huhtikuussa

- Gospelkonsertti etänä 8.4.

- 2.5. Jumispäivä Salon seurakuntatalolla kello 14. Valmistelemme Salon kirkon kello 17 messun. Messuun on vanhemmat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Messun jälkeen vanhempainilta.

- 7.5. Veisukinkerit Uskelan kirkossa klo 16. Bongaa paikalta Maria.

- Itsenäinen osallistuminen nuorten messuun Salon kirkossa jonain seuraavista perjantaista kello 18: 22.1., 19.2., 19.3. tai 16.4.

- 24.6. Leirin kaupunkipäivä Salon seurakuntatalolla kello 10.

- Leiri Naarilassa 28.6. - 5.7.

- Konfirmaatio Uskelan kirkossa 11.7. kello 10.

Värikäs helminauha
Rukoushelmiä

Riparipassi

Riparipassia ei tarvitse täyttää. Pidä se kuitenkin tallessa. Tarvitset sitä leirillä.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: Ydintekstit

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.