Naarila 5

Riparimme etukäteisjakso toteutetaan etätehtävinä ainakin toukokuuhun asti

Näistä takanapäin on jo itsenäinen etäosallistuminen joulukirkkoon ja diakonia- lähetystehtävä.

Lisää on tulossa tuota pikaa!

- Palvelutehtävä

- Gospelkeikan striimi

- Jumistehtävä

Leirin kaupunkipäivä Uskelan kirkolla ja Salon seurakuntatalolla 13.7.

Leiri Naarilan leirikeskuksessa 14.7. - 21.7.2021

Konfirmaatio 25.7.2021

Palvelutehtävä

Huhtikuun aikana palvelemme lähimmäisiämme. Pohdi jonkinlainen tapa auttaa tai tukea jotakuta toista, kuten vanhempiasi, isovanhempiasi, kummiasi, naapuriasi. Kun keksit tavan auttaa, kerro ideasi whatsapp-viestillä diakoni-Annelle. Ota selfie auttamasi ihmisen kanssa ja lähetä sekin Annelle ja kerro miltä tuntui auttaa.

Laituri ja laiturin edessä ihmisiä uimassa järvessä
Riparilla pääsee uimaan

Riparipassi

Riparipassia ei tarvitse täyttää. Pidä se kuitenkin tallessa. Tarvitset sitä leirillä.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: Ydintekstit

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.