Juvankosken ripari

Aloituspäivä Perttelin seurakuntatalolla 13.11.2021

Kauneimmat joululaulut Perttelin kirkossa su 5.12. klo 17 ja19. Voit valita ajankohdan.

Messu ja jumalanpalvelusopetuspäivä Perttelin kirkossa su 9.1.2022 klo 10-13

Gospelkonsertti Uskelan kirkossa 11.3. klo 16.30

Messu ja YV- ja veisukinkerit Perttelin kirkossa ja seurakuntatalolla su 20.3. klo 10-14

Kirkkoilta Perttelin kirkossa ti 12.4. klo 17

Pääsiäismessu Perttelin kirkossa su 17.4. klo 10

Palvelutehtävä toukokuussa (tarkemmat ohjeet tulevat)

Diakoniaralli Salon seurakuntatalolla la 7.5. klo 14.30

Vanhempainilta Juvankoskella ke 18.5. klo 17

Leiri Juvankosken kesäkodissa 5.6. – 11.6.2022

Konfirmaatio Perttelin kirkossa 12.6.2022

Vanha kivikirkko, etualalla puita ja kellotapuli
Konfirmaatiokirkkona Perttelin kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.