Kesä-Angela 1

to 2.12. klo 15.30    PALVELUTEHTÄVÄ Halikon seurakuntatalo. Joulutervehdysten vienti palvelutaloihin

pe 10.12. klo 18       RIPARILAISTEN DRAAMAMESSU Uskelan kirkko PERUTTU Korvaava tilaisuus/tehtävä ilmoitetaan myöhemmin

Joulunaika              JUMALANPALVELUS perheen kanssa. Lähetä selfie Sannalle.

to 20.1. klo 15.30    MESSUOPETUS + kirkkoon tutustuminen Halikon kirkko

pe 11.3. klo 16.30     GOSPEL-KEIKKA Uskelan kirkko

to 14.4. klo 18         KIIRASTORSTAIN MESSU Halikon kirkko

la 7.5. klo 10            DIAKONIARALLI Salon seurakuntatalo

ke 18.5. klo 15.30    TAPAAMINEN Halikon seurakuntatalo alasali

Riparipolkumme tilaisuuksissa käymme yhdessä koko ryhmänä. Jos et jostain syystä pääse mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin Sannalle.

Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 9.6. – 15.6.2022

Konfirmaatio Halikon kirkossa 19.6.2022

Vanha kivikirkko, edessä puita
Konfirmaatiokirkko Halikon kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.