Kesä-Angela 2

Aloituspäivä Halikon seurakuntatalolla 6.11.2021

pe 10.12.2021 klo 18 Riparilaisten draamamessu Uskelan kirkossa (jumalanpalvelusmerkintä riparipassiin)

su 12.12.2021 klo 18 Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa (seurakuntatilaisuusmerkintä)

pe 11.2. ja la 12.2.2022 Palvelutehtävä: lipaskeräys Yhteisvastuukeräyksen hyväksi kaupoissa, vuorot jaettu aloituspäivässä (merkintä palvelutehtävästä)

pe 11.3.2022 klo 16.30 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (seurakuntatilaisuusmerkintä)

ti 12.4.2022 klo 16-n.20 Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla ja Halikon kirkossa (jumalanpalvelusmerkintä), kokoontuminen seurakuntatalolle

la 7.5.2022 klo 10 Diakoniaralli Salo-Uskelan seurakuntatalolla ja Diakoniatalossa

la 14.5.2022 klo ? Nuorten musailta Salon kirkossa (seurakuntatilaisuusmerkintä), tarkempi alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin

RIPARIPASSI PALAUTETAAN KAIKKINE MERKINTÖINEEN TÄSSÄ KOKOONTUMISESSA NUORISOTYÖNOHJAAJA KAILLE!

Yhteisten kokoontumisten lisäksi itsenäisesti suoritettavaksi jää KAKSI jumalanpalveluskäyntiä, vaikkapa joulun tai pääsiäisen tienoilla. Suositeltavia käyntikohteita ovat myös nuorten messut Salon kirkossa. Tietoja jumalanpalveluksista löydät Salon Seudun Sanomien ja Salonjokilaakson kirkollisista ilmoituksista sekä nettisivuiltamme.

Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 30.6. – 6.7.2022

Konfirmaatio Halikon kirkossa 10.7.2022 Kello 10

Vanha kivikirkko, edessä puita
Konfirmaatiokirkko Halikon kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.