Kesän päiväripari

Tervetuloa mukaan päiväriparille!

Seuraavaksi:

Ripariviikkomme starttaa Salon kirkosta 11.6. klo 10. Päivä kestää noin klo 16. Sunnuntaina ohjelmamme on samanlainen. Maanantaina 13.6. aloitamme vasta klo 13 seurakuntatalolla. Maanantaina lopetamme noin klo 19. Tiistaista torstaihin näemme klo 10 Salon kirkossa. Perjantaina 17.6. tapaamme klo 10, mutta sillä kertaa Halikon kirkossa.

Päiväripariviikkoa vietetään Salon keskustassa 11.6. – 17.6.2022. Yleensä aloitamme päivän klo 10 ja jatkamme noin klo 16. Poikkeuksena on maanantai 13.6. jolloin aloitamme vasta klo 13 ja osallistumme yhdessä klo 18 alkavaan keikkaan, joka pidetään Salon kirkossa. Perjantaina 17.6. kokoonnumme klo 10 poikkeuksellisesti Halikon kirkossa, joka on konfirmaatio kirkkomme.

Konfirmaatiota juhlitaan Halikon kirkossa lauantaina 18.6. kello 10.

Vanha kivikirkko. Etualalla puita
Konfirmaatiokirkkona Halikon kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan varmasti yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippikoulun maksut

Päiväripari on maksuton.