Naarila 2

Tärkeitä päivämääriä

Kuvat täydestä riparipassista (passin kummatkin puolet) lähetetään Päiville (044 774 5265, paivi.pulkkinen-watson@evl.fi) viimeistään 31.5
Tämä ohje ei koske heitä, joilla riparipassi oli täynnä jumalanpalvelusopetuspäivänä 24.4.

Keskiviikkona 15.6. klo 10-12 kaupunkipäivä Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5). Tuo osallistujakorttisi ripariohjaajille!

Leirijakso 16.6.-23.6. Naarilassa
Lähtö bussilla 16.6. klo 13 Salon kirkon (Kirkkokatu 7) edestä. Paluu samaan paikkaan 23.6. klo 13.30.

Leirikirje on lähetetty sähköpostilla.

Auringonlasku järvellä. Etualalla poika nojaa laiturin kaiteeseen
Aurinko paistaa Naarilan saunalle

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löydät tämän linkin takaa: Ydintekstit

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.