Naarila 5

Tervetuloa Naarila 5 -riparille. Riparipolkumme alkaa jo marraskuun lopussa ja jatkuu heinäkuun loppuun.
Eli runsaan puolen vuoden ajan tapaamme toisiamme säännöllisesti.
Meitä on nelisenkymmentä riparilaista, isoset ja vetäjät, joista osa tulee mukaan vasta keväällä tai kesällä.

Tässä rippikouluumme kuuluvia tapahtumia:

la 27.11. klo 11 aloituspäivä Mahlakankareen seurakuntakodilla (Koivulankuja 2).
Aloituspäivässä tutustumme toisiimme ja puhumme kasteesta, ehtoollisesta ja rippikoulusta.
Saat myös infoa niistä tapahtumista, joita rippikouluusi kuuluu
Vanhemmat kutsumme mukaan klo 15 ja päivä päättyy kaikilla viimeistään klo 16

to 9.12. klo 18 draamallinen joulumessu Uskelan kirkossa.

24.12. - 6.1. välillä toivomme sinun käyvän joulukirkossa, ihan missä vain haluat (ei koulun kirkko).
Ota vaikka koko perhe mukaan. Laita tästä kuva Marika-pastorille.

ke 16.2. klo 16 Palvelutehtävä Yhteisvastuukeräyksen merkeissä

pe 11.3. klo 16.30 gospelkonsertti Uskelan kirkossa

su 20.3. klo 12.30 - 14 diakoniaralli Salon seurakuntatalossa

14.-18.4. välillä toivomme sinun käyvän pääsiäisen ajan jumalanpalveluksessa, ihan missä kirkossa haluat.
Ota vaikka koko perhe mukaan. Laita tästä kuva Marika-pastorille.

Huhti-toukokuun vaihteessa virsikonsertti Uskelan kirkossa, päivä tarkentuu myöhemmin

Toukokuussa etätehtävä, joka lähetetään Espanjan vahvistuksellemme, eli pastori Marikalle, tästä infoa myöhemmin.

su 22.5. klo 14 - 18 jumalanpalveluspäivä Salon seurakuntatalossa ja Salon kirkossa.
Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä Salon kirkossa klo 17 alkavan messun.
Messun jälkeen vanhempaintilaisuus, johon riparilaiset myös osallistuvat. Tarjolla kaikenlaista tarpeellista tietoa varsinaisesta leirijaksosta.

pe 15.7. kaupunkipäivä klo 12 - 17 Uskelan kirkossa ja Paunalan seurakuntatalossa

Leiri Naarilan leirikeskuksessa 18.7. – 25.7.2022

ma 25.7. klo 13.30 - 15 konfirmaatioharjoitus Uskelan kirkossa leirin päätteeksi

Konfirmaatio Uskelan kirkossa 31.7.2022 klo 10

Yhteydenotot leiristä ensisijaisesti Kaisa Suutela-Kuismalle, kaisa.suutela-kuisma@evl.fi, puh 044 774 5291
Leirimme pappi Marika Lähteenmäki on tällä hetkellä lähetystyössä Espanjassa, ja on mukana etänä tapahtumissamme, mutta kesällä sitten livenä.
Keväällä joukkoomme liittyy nuorisotyöntekijä ja pappi ja kesällä vielä kesätyöntekijä.
Iloista riparivuotta sekä nuorille, että huoltajille!

Laituri ja laiturin edessä ihmisiä uimassa järvessä
Riparilla pääsee uimaan

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löydät tämän linkin takaa: Ydintekstit

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.