Vaellusrippikoulu

Ripari on polkaistu käyntiin!

Seuraavaksi:

Draamamessu perutaan koronatilanteen vuoksi. Lisätietoa.

Ryhmällemme on nimikoidut paikat kirkossa. Löydät paikan päältä diakonimme Niinan.

Myös huoltajat ovat tervetulleita draamamessuun.

Tässä näet ryhmämme riparipolun. Osallistumme riparitapaamisiin yhdessä ryhmänä, ellei toisin mainita. Mikäli et jostain syystä pääse mukaan yhteiseen tapaamiseen, ole siitä yhteydessä Lasseen, niin katsotaan sinulle korvaava juttu.

Kuva auringonlaskusta tunturimaisemassa. Etualalla kolmen hahmon siluetit
Pyhätunturilla on yötön yö

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Vaellusriparin hinta on 390 €. Hinnasta 150 € laskutetaan sähköpostitse viikolla 40 ja loput viikolla 15. Maksusta on mahdollista pyytää taloudellisin perustein hyvistystä seurakunnan diakoniatyöltä enintään 70 €. Tässä tapauksessa ota yhteys ryhmän diakoniatyöntekijään.