Uutisia Salon seurakunnasta

Kevät hautausmailla

24.3.2021 10.44

Hautausmaiden nelisenkymmentä kausityöntekijää ovat aloittaneet reilun puolen vuoden työrupeamansa. Ensimmäiseksi he ovat kunnostaneet yleisiä alueita talven jäljiltä.

Äitienpäivään 9.5. mennessä istutetaan orvokit haudoille, joille tämä palvelu on seurakunnalta tilattu. Myös vesipisteet avataan äitienpäiväksi, jos sääolot suinkin sallivat.

Seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitokausi alkaa ma 17.5. ja tilatut kesäkukat istutetaan hoitohaudoille juhannukseksi.

Haudanhoitosopimuksia hoitokaudeksi 2021 voi tehdä 30.6. saakka. Samaan päivään mennessä pitää tilata myös syksyn havutukset ja kanervat. Jos haudalle haluaa seurakunnan istuttamat orvokit, on tilaus kuitenkin tehtävä viimeistään pari viikkoa ennen äitienpäivää.

Haudanhoitoasioissa palvelee seurakunnan taloustoimisto puhelimitse (02) 774 5209 ja sähköpostitse: taloustoimisto.salo@evl.fi.